De wereld is in beweging

Waar beweging is, zijn wij

Moving Intelligence geeft u grip op alles wat beweegt, dankzij onzichtbaar ingebouwde hardware en software die informatie zichtbaar maakt. Informatie waarmee u niet alleen een waterdichte administratie voert, maar vooral ook zeer efficiënt, duurzaam en veilig uw bedrijf naar grotere hoogten leidt.

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz

Betrouwbare informatie, sterke reputatie

We werken met toewijding aan onze missie: grip op informatie, grip op uw bedrijf. De naadloze integratie van geavanceerde technologieën maken van uw bedrijf een betrouwbare partner voor uw klanten en een aantrekkelijke werkgever. Duurzaam en klaar voor de toekomst.

Knowledge in motion

Moving Intelligence

Onze waardes:

  • Connect

  • Drive

  • Act

  • Trust

25 jaar ontwikkeling

Onze geschiedenis

Alles begon in 1999 met de ambitie om slimme technologische oplossingen te ontwikkelen voor het opsporen van gestolen voertuigen en andere transportmiddelen. Drie jaar later introduceerden we trots ons eerste product: de Retreever. In-house ontwikkeld, goedgekeurd door TNO en gecertificeerd door de Stichting Certificering Motorrijtuigveiligheid.

Door de veranderingen in het belastingstelsel ontstond in 2005 de behoefte aan een oplossing voor het bijhouden van een sluitende rittenregistratie. En zo werd de 'Tripmarker' geïntroduceerd. In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid met nieuwe producten, zoals de Peilzender (Mi01). Aan elk nieuw product stellen we dezelfde hoge eisen.

In 2023 hebben we fleetmanagementspecialisten EuropeTrack en SlimmGPS overgenomen.

Moving Intelligence en Echoes

In 2024 gaan we een nauwe samenwerking aan met Echoes. Echoes verzamelt connected voertuigdata van autofabrikanten en embedded hardware, ongeacht merk en model. Deze OEM-cardata worden beschikbaar gesteld aan aanbieders van mobiliteitsdiensten, zoals autoverhuurbedrijven en leasemaatschappijen in heel Europa. Zij benutten zo de verborgen waarde van hun auto's en verbeteren daarmee hun bedrijfsvoering.

De samenwerking sorteert voor op strategische trends op het gebied van connected mobility en drijft op de wens om klanten snel en kosteneffectief toegang te geven tot relevante inzichten, met één druk op de knop.

Lees meer over de samenwerking

Updates

Ons laatste nieuws