De wereld is in beweging

Waar beweging is, zijn wij

Moving Intelligence geeft u grip op alles wat beweegt, dankzij onzichtbaar ingebouwde hardware en software die informatie zichtbaar maakt. Informatie waarmee u niet alleen een waterdichte administratie voert, maar vooral ook zeer efficiënt, duurzaam en veilig uw bedrijf naar grotere hoogten leidt.

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz

Betrouwbare informatie, sterke reputatie

We werken met toewijding aan onze missie: grip op informatie, grip op uw bedrijf. De naadloze integratie van geavanceerde technologieën maken van uw bedrijf een betrouwbare partner voor uw klanten en een aantrekkelijke werkgever. Duurzaam en klaar voor de toekomst.

Knowledge in motion

Moving Intelligence

Onze waardes:

  • Connect

  • Drive

  • Act

  • Trust

Onze geschiedenis

Hoe het begon

Alles begon in 1999 met de ambitie om slimme technologische oplossingen te ontwikkelen voor het opsporen van gestolen voertuigen en andere transportmiddelen. Drie jaar later introduceerden we trots ons eerste product: de Retreever. In-house ontwikkeld, goedgekeurd door TNO en gecertificeerd door de Stichting Certificering Motorrijtuigveiligheid.


Door de veranderingen in het belastingstelsel ontstond in 2005 de behoefte aan een oplossing voor het bijhouden van een sluitende rittenregistratie. En zo werd de 'Tripmarker' geïntroduceerd. In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid met nieuwe producten, zoals de Peilzender (Mi01). Aan elk nieuw product stellen we dezelfde hoge eisen.

Updates

Ons laatste nieuws