Een waterdicht terugvindsysteem

Daarom kiest u voor de Peilzender

Waardevolle spullen uit het zicht leggen, een startonderbreker, uw keyless entry autosleutel in een metalen bakje leggen: u doet er alles aan om te voorkomen dat uw voertuig wordt gestolen. Maar ook dieven zijn inventief.

Daarom ontwikkelden we de Mi01, een compacte Peilzender die één keer per dag de locatie van uw voertuig doorgeeft. Eenvoudig te verhogen naar één keer per uur in geval van diefstal. Tot op de meter nauwkeurig. Zo verhoogt u de kans op terugvinden van 45% naar 94% én voldoet u aan de eisen van uw verzekeraar.

Overtuig uzelf in 1 minuut

Ons terugvindsysteem in beeld

Bekijk in deze video hoe ons Klasse TV01 terugvindsysteem u de zekerheid geeft dat uw voertuig, object of werkmaterieel na diefstal snel wordt gevonden en teruggebracht.

Geavanceerde locatiebepaling en recovery service

Volg uw voertuig over de hele wereld

De Mi01 Peilzender gebruikt een nauwkeurige 360° GPS-antenne in combinatie met een GSM-signaal om de locatie van uw voertuig te bepalen. Hierdoor is uw voertuig over de hele wereld te volgen, zelfs bij lage GPS-ontvangst.

Onze alarmcentrale staat 24/7 klaar om bij diefstal direct in actie te komen door het aantal locatiebepalingen te verhogen en onze ervaren opsporingsdienst in te schakelen.

Over de Peilzender

Specificaties

  • KIWA SCM/CCV Alarmklasse TV
  • Levensduur: 5 jaar
  • GSM, GPS en Lora
  • Locatiegeschiedenis en actuele locatie
  • Draadloos en waterdicht (IP67)
  • Online Platform en MiApp
  • 24/7 Alarmcentrale
  • Na-diefstal recovery service
  • Afmetingen: 145x35x22 mm
  • Locatiemelding: standaard één keer per 24 uur, te verhogen naar één keer per uur (let op: dit gaat ten koste van de levensduur)
Download Mi01 Peilzender factsheet

Het verschil uitgelegd

Peilzender of Retreever?

Liever geen maandelijkse kosten? U kunt ook kiezen voor de Retreever. Dit systeem werkt in de basis hetzelfde als de Peilzender. U betaalt eenmalig een bedrag en heeft 3 jaar toegang tot de MiApp. De Retreever is echter niet Kiwa SCM/CCV-gecertificeerd en dat kan betekenen dat uw verzekeraar het systeem niet accepteert. U kunt de Retreever door een erkende installateur laten installeren. Zelf installeren is ook mogelijk. Dan betaalt u minder, maar is de terugvindkans ook lager.

Veelgestelde vragen over de Mi01 Peilzender

De antwoorden die u zocht

Heeft u een specifieke vraag of staat uw vraag er niet tussen? Onze klantenservice neemt graag de tijd voor antwoorden en advies.

Gebruikt de Peilzender GPS?

Wat moet ik doen bij diefstal?

Wat betekent draadloos en wat is het voordeel daarvan?

Hoe kan ik de laatste locatiebepaling zien?

Waarom geeft het terugvindsysteem maar één keer per dag de locatie door?