Actuele kilometerstanden, ook voor EV's

Efficient contractbeheer

Actuele kilometerstanden, ook voor EV's

Met onze rapportages heeft u altijd inzicht in de actuele kilometerstanden van uw voertuigen, ook van uw elektrische vloot. Hiermee maakt u contractbeheer eenvoudig en accuraat. Het opvragen van kilometerstanden bij uw klanten is verleden tijd. Op basis van de aangeleverde kilometrages kunt u op tijd ingrijpen bij afwijkingen ten opzichte van uw contractvoorwaarden (meer of minder gereden kilometers dan afgesproken met de contractant).

Boek een demo
Reduceer ROB-kosten

Voorspelbaar onderhoud

Reduceer ROB-kosten

Met de onderhoudsdata uit de voertuigen van uw leasevloot kunt u sturen op onder meer service-interval, slijtage en storingen. Zo voorkomt u onnodige onderhoudskosten en kunt u proactief onderhoud sturen binnen uw netwerk. Daarnaast voorkomt u problemen met garantie en claims.

Restwaarde-optimalisatie voor EV's

Inzicht in laadsessies

Restwaarde-optimalisatie voor EV's

De restwaarde van uw EV-leasevloot is sterk afhankelijk van de gezondheid van de batterij (SoH). Met behulp van voertuigdata kunt u wagenparkbeheerders helpen bij het stimuleren van laadgedrag en het vinden van de ideale laadmix. Gezond laadgedrag heeft direct invloed op de SoH en daarmee een direct verband met de restwaarde aan het einde van het leasecontract.

Vraag een offerte aan
Stream alleen data die u nodig heeft

Flexibel en schaalbaar

Stream alleen data die u nodig heeft

Dankzij de flexibiliteit van OEM-connectivity kunt maandelijks onbeperkt op- en afschalen. Activeer eenvoudig uw voertuigen op afstand en betaal alleen wat u echt nodig heeft. Benieuwd welke voertuigen in uw leasevloot compatible zijn? Doe nu de kostenloze en vrijblijvende compatibility check!

Vraag de check aan
Speel in op wetgeving en realiseer kostenbesparing

Inzichten op basis van voertuigdata voor uw klanten

Speel in op wetgeving en realiseer kostenbesparing

Uw klanten moeten aan steeds meer wet- en regelgeving voldoen. Denk aan de CO2-rapportageplicht en het bijhouden van een sluitende rittenregistratie. Daarnaast is het reduceren van mobiliteitskosten voor veel organisaties aan de orde van de dag. Met overzichtelijke dashboards beschikt uw klant over waardevolle inzichten met betrekking tot brandstofverbruik en onderhoud. U helpt uw klanten met het voorkomen van onvoorspelbare kosten en stilstand.

Boek een demo