Voertuigbeveiliging

U bent op zoek naar de beste beveiliging voor uw voertuigen. Als marktleider in voertuigvolgsystemen vinden wij het belangrijk dat u kiest voor het juiste beveiligingssysteem. Lees verder en ontdek de mogelijkheden. 

Onze beveiligingssystemen zijn een voertuigvolgsysteem (Mi50), startonderbreker (MiBlock Active Tag) en de Peilzenders (Mi01 en Mi04). Verzekeraars kunnen een combinatie van deze systemen eisen in hun polisvoorwaarden.  

Met de Mi50 kunt u uw voertuig beveiligen, opsporen en live volgen. Samen met de MiBlock Active Tag voorkomt u dat uw voertuig ongewenst gestart kan worden. Om het de dieven echt moeilijk te maken, kunt u ook nog de Peilzender toevoegen. Dit is een draadloos na-diefstal terugvindsysteem met Europese dekking. 

Wat wilt u beveiligen?

Auto

Ontdek onze voertuigvolgsystemen, startonderbreker en peilzenders. Klik verder en kom erachter wat voor u de beste beveiligingsoplossing is.

Bedrijfswagen

Beveilig uw bedrijfswagen en neem extra maatregelen. Voorkom dat uw bus en kostbare spullen worden gestolen. Lees verder.

Camper

Uw camper is een waardevol bezit, daarom is het verstandig deze goed te beveiligen. Lees verder.

Klassieker

Veel klassiekers beschikken niet over moderne beveiligingssystemen. Kies voor de juiste beveiliging voor uw kostbare klassieker.

Motor

Elk jaar worden er meer motoren gestolen. Lees verder.

Trailer

Trailers zijn eenvoudig te stelen. Het is daarom aan te raden een na-diefstal terugvindsysteem in uw trailer te installeren. Lees verder.

Watersport

Of het nu een boot, waterscooter of buitenboordmotor is, beveilig uw vaartuigen tegen diefstal. Lees verder.

Werkmaterieel

Voorkom dat uw graafmachine, heftruck of hoogwerker gestolen wordt en uw werkzaamheden stil komen te liggen.

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.