Realtime locatie, geofencing en rithistorie

Security, track & trace

Diefstal, fraude en verduistering van voertuigen komen bij verhuurbedrijven helaas steeds vaker voor. Zie realtime waar al uw voertuigen zijn, welke routes ze hebben gereden en ontvang geofence-alerts op het moment dat zij een landsgrens overgaan. Voorkom dat uw voertuigen naar landen gaan waar geen dekking van uw verzekering geldt. Met onze oplossingen beperkt u het risico op verliezen van uw voertuigen.

Boek een demo
Op tijd sturen op incidenten

Op tijd sturen op incidenten

Voorkom financiële gevolgen

Bij langer verhuur begrijpen we dat u geen zicht heeft op uw voertuig. Met OEM-voertuigdata heeft u met een druk op de knop controle over storingen, gebreken, onderhoudsbehoefte, bandenspanning en vloeistoffen als Adblue, olie en ruitenwisservloeistof.

Weet waar uw verhuurvoertuigen zijn

Overzicht van uw verhuurvloot

Optimaliseer en vereenvoudig de inzet van voertuigen

Bent u verhuurder met meerdere vestigingen? Weet met OEM-oplossingen exact en realtime waar uw voertuigen zijn en stem de operationele processen hierop slim af. Zo zijn uw voertuigen maximaal in de verhuur.

Accurate kilometerstand huurauto

Accurate kilometerstanden

Nauwkeurige afrekeningen en fraudedetectie

Wanneer een huurder meer kilometers maakt dan contractueel afgesproken, kunt u met de realtime kilometerstand op tijd ingrijpen. Zonder verrassingen achteraf en vervelende incassotrajecten stuurt u op tijd het (short lease)contract bij. Bestrijd fraude wanneer uw klanten een odometer-blocker gebruiken en de kilometerteller een andere stand aangeeft dan u op het OEM-platform ziet. Met een kilometerstand gebaseerd op de daadwerkelijk gereden kilometers bent u bovendien op tijd met onderhoud en controles.

Vraag een offerte aan
Verhuurauto innemen met data

Digitalisering van inname-proces

Controleer op afstand of het voertuig netjes is afgetankt en wat de kilometerstand is bij inname. Fysieke controle is niet meer nodig. De klant hoeft niet onnodig te wachten en er is meer ruimte voor persoonlijk contact.