Ontdek het gemak van het Moving Intelligence platform

App & Online Platform | Moving Intelligence from Moving Intelligence on Vimeo.

Bekijk de video over het online platform

Inzichtelijk maken en beheren van uw rittenregistratie. Live volgen of het verkrijgen van de actuele positie van uw voertuigen, werkmaterieel of ander mobiele objecten. Al uw relevante mobiliteitsdiensten en gegevens samen in uw persoonlijke account. Uitleg over ons platform nodig? Bekijk hier onze uitlegvideo’s.

Dashboard

Uw persoonlijke dashboard vormt de basis van het platform. Op uw dashboard ziet u de actuele status van al uw voertuigen, vaartuigen en/of andere mobiele objecten aangevuld met het laatste (branche)nieuws.

Vanuit hier kunt u via het menu direct naar het gewenste onderdeel binnen het platform.

Daarbij heeft u de keuze uit Live, Historie, Rapportages, Shop en Beheer. Hieronder lichten wij ieder onderdeel toe.

Live

Live volgen is de basis van modern wagenparkbeheer, fleetmanagement en logistieke dienstverlening.

Via de dienst Live volgen heeft u in één overzicht al uw objecten realtime inzichtelijk. Alle actuele gegevens zoals motorcontact aan/uit, snelheid en gereden afstand worden afgebeeld op een zeer gedetailleerde kaart en onderin uw scherm in een tabeloverzicht. Live volgen is over de hele wereld actief.

Onderweg uw systemen realtime volgen? De dienst Live volgen is tevens beschikbaar in de MiApp (voor iOS en Android).

Historie

Uw rittenregistratie of kilometeradministratie bijhouden kan zonder een betrouwbaar rittenregistratiesysteem een tijdrovende klus zijn. Met het Mi50 voertuigvolgsysteem worden al uw zakelijke en privé kilometers nauwkeurig vastgelegd.

In uw persoonlijke account heeft u met een druk op de knop uw rittenregistratie bij de hand en kunt u direct de juiste rapportages uitdraaien.

Ons MiGreen Pakket is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen (Keurmerk RRS). waarmee u kunt rekenen op een 100% sluitende en betrouwbare rittenregistratie die fiscusproof is.

Rapportages

Zien waar en wanneer er met welk voertuig gereden is? Welke ID-tag er is gebruikt voor een rit? Hoe lang een voertuig op een bepaald adres stilgestaan heeft? Of wilt u het rijgedrag van uw medewerkers analyseren om zo onnodige kosten qua slijtage of brandstofverbruik te kunnen beperken? Binnen uw account op het Moving Intelligence platform kunt u de meest uiteenlopende rapportages downloaden.

Met deze diensten van Moving Intelligence bespaart u tijd, geld, energie en brandstof en krijgt u inzicht in uw gehele wagenpark.

Let op: Welke rapportages beschikbaar zijn binnen uw account is afhankelijk van het abonnement dat geactiveerd is.

Shop

Nadat uw systeem is geïnstalleerd dient u uw account aan te maken op het Moving Intelligence platform. Als u dit heeft gedaan kunt u in de Shop uw pakket kiezen.

In een aantal eenvoudige stappen activeert u het betreffende pakket bij het geïnstalleerde product. Dit kunt u heel makkelijk doen door in het menu op Shop te klikken, het object te selecteren en vervolgens het gewenste pakket te activeren.

Configuratie

Hier kunt u diverse wijzigingen doorvoeren binnen uw account.

Meer informatie over het doorvoeren van wijzigingen zoals uw factuuradres, bankrekening of uw (factuur) e-mailadres kunt u hier vinden.