Live, volautomatisch en met handige app

Hoe werkt automatische rittenregistratie?

Ons rittenregistratiesysteem bestaat uit een unieke combinatie van hardware en software. De hardware in uw voertuig legt alle ritten vast. Deze ritgegevens zet u met één druk op de knop om naar rapportages in de app (MiApp Fleet). Zo weet u precies wanneer en hoeveel kilometer uw medewerkers hebben gereden. Het maakt daarbij niet uit of u 1, 10 of 1.000 voertuigen in uw wagenpark heeft.

Het rittenregistratiesysteem werkt met GPS. De signalen bepalen de afgelegde ritten heel nauwkeurig doordat het rittenregistratiesysteem altijd verbinding zoekt met minimaal 3 satellieten om uw huidige locatie te bepalen. Met ons voertuigvolgsysteem weet u zo ook direct en precies waar uw voertuigen zijn.

In één platform en Belastingdienst-proof

Alle gegevens bij elkaar

Met één druk op de knop heeft u direct inzicht in alle gegevens van alle voertuigen en bestuurders, zoals afgelegde routes, brandstofgebruik, rijstijl en zelfs ongelukken. Zo houdt u de controle en kunt u zich richten op het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en -prestaties, zonder kostbare tijd te verspillen aan gegevensverzameling.

Krijgt u controle van de Belastingdienst? Login op het platform en download snel en eenvoudig ieder gewenst overzicht in Excel- of PDF-formaat.

Rapportage verplicht vanaf 1 juli 2024

CO2-dashboard

Vanaf 1 juli 2024 CO2-registratie verplicht voor organisaties met meer dan 100 werknemers. Dit is de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM). Moving Intelligence heeft hiervoor een speciaal CO2-dashboard ontwikkeld. Dit dashboard toont via het online platform direct alle gegevens die u nodig heeft. In een handig overzicht ziet u de gegevens van de totale of individuele CO2-uitstoot van uw voertuigen. Alle data kunt u eenvoudig omzetten naar rapportages die voldoen aan de eisen van de rapportageverplichting.

Beheer, beveiliging en registratie in één

Wagenparkbeheer in 1 minuut

In deze video laten we u zien wat onze systemen voor voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer u opleveren.

Interesse gewekt?

Vraag een offerte aan

Tankpaskoppeling

Integratie met uw wagenparkbeheersysteem

De producten van Moving Intelligence kunt u eenvoudig integreren in uw beheersysteem (API-koppeling). Door bijvoorbeeld uw tankpas aan de rittenregistratie te koppelen, krijgt u inzicht in het verbruik van uw voertuig en het rijgedrag van de bestuurder. U voorkomt fraude en kunt sturen op rijgedrag om zo op brandstofkosten te besparen.

Meer dan een wettelijke verplichting

De extra voordelen van bestuurdersidentificatie

Het is wettelijk verplicht om vast te leggen welke bestuurder welke rit heeft gemaakt. Bestuurdersidentificatie is belangrijk omdat de bijtelling persoonsgebonden is en niet afhankelijk van het voertuig. Daarnaast levert goede registratie u nog een aantal extra voordelen op.

Zo heeft u een overzichtelijke urenregistratie per chauffeur. In geval van een overtreding kunt u direct de juiste persoon aanspreken. Dankzij bestuurdersidentificatie kunt u het rijgedrag van uw medewerkers analyseren en hen helpen om veilig, zuinig en efficiënt mogelijk te rijden.

Wagenparkbeheer

Bekijk onze aanvullende modules

Veelgestelde vragen

De antwoorden die u zocht

Heeft u een specifieke vraag of staat uw vraag er niet tussen? Onze klantenservice neemt graag de tijd voor vragen en advies.

Wie installeert de producten in mijn voertuig?

Hoe werkt een rittenregistratiesysteem?

Wanneer ben ik verplicht mijn CO2-uitstoot te registreren?

Ik heb een andere vraag