Rij zuiniger en duurzamer

Duurzame mobiliteit met minder CO2-uitstoot

Of u nu een uitgebreid wagenpark heeft of als freelancer het hele land doorkruist, bewust uw CO2-uitstoot verlagen is belangrijk voor iedere ondernemer die duurzaamheid serieus neemt. Maar wie wil verbeteren, moet weten wat de huidige CO2-uitstoot is. En wat het effect van maatregelen en aangepast rijgedrag is.

Dat kan met onze tool waarmee u de CO2-uitstoot van iedere rit meet. Zo ziet u direct het effect van uw acties. Dat heeft ook weer effect op de tevredenheid en het vertrouwen van uw klanten: aantoonbaar verduurzamen is steeds belangrijker.

Analyseer rijgedrag in online dashboard

Hoe rijstijlanalyse u helpt verduurzamen

Onze module Rijstijlanalyse is een effectieve tool om het brandstofverbruik en daarmee de CO2-uitstoot te verminderen. Geavanceerde technologieën meten en evalueren het rijgedrag van bestuurders. Zo ziet u direct waar winst te behalen valt. Bovendien draagt bewustwording vaak bij aan positieve gedragsverandering.

Inzicht in alle ritgegevens vindt u eenvoudig en overzichtelijk in ons online platform en in de bijbehorende app op uw telefoon.

Bekijk onze module

Rij zuinig, rij duurzaam

3 tips om de CO2-uitstoot van uw auto te verlagen

Hoe harder u rijdt, hoe hoger het brandstofverbruik per kilometer, en hoe meer CO2-uitstoot uw autorit dus oplevert. Met deze 3 tips zorgt u al voor een lagere CO2-uitstoot:

  • Trek rustig op en maak niet te veel toeren
  • Rem af op de motor
  • Rijd lange afstanden op cruise control

    Door te letten op uw rijgedrag kunt u tot wel 10% op uw brandstofverbruik besparen. Rijstijlanalyse levert u zo op meerdere manier echt iets op.

Wagenparkbeheer

Bekijk onze aanvullende modules