Omdat u alleen topkwaliteit levert

Volledige controle over uw koeltransport

Met geautomatiseerde temperatuurregistratie heeft u overal en altijd grip op uw koeltransport. Bij registratie van te hoge of te lage temperatuur handelt u snel en blijft de schade beperkt.

  • De temperatuur van uw transport wordt nauwkeurig in de gaten gehouden en we geven een melding bij te hoge of te lage temperaturen
  • Tot 0,5 °C nauwkeurig
  • Modulair in te stellen per voertuig
  • Overzichtelijke rapportages van het temperatuurverloop geven u én uw klanten volledige zekerheidControle over iedere gekoelde lading

Nauwkeurige temperatuurregistratie tot op de 0,5 °C

Het vervoer van gekoelde producten is een delicate zaak, want temperatuurschommelingen of defecte apparatuur kunnen voor nare verrassingen zorgen. Met de module Temperatuurregistratie hebt u altijd en overal inzicht in de temperatuur van uw transport. Zo grijpt u snel in als dat nodig is.

Alle gegevens van uw voertuigen en bestuurders in één platform

Alle gegevens bij elkaar

Met één druk op de knop heeft u direct inzicht in alle gegevens van alle voertuigen en bestuurders, zoals afgelegde routes, brandstofgebruik, rijstijl en zelfs ongelukken. Zo houdt u de controle en kunt u zich richten op het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en -prestaties, zonder kostbare tijd te verspillen aan gegevensverzameling.

Krijgt u controle van de Belastingdienst? Login op het platform en download snel en eenvoudig ieder gewenst overzicht in Excel- of PDF-formaat.

Live, volautomatisch en met handige app

Hoe werkt automatische rittenregistratie?

Ons rittenregistratiesysteem bestaat uit een unieke combinatie van hardware en software. De hardware in uw voertuig legt alle ritten vast. Deze ritgegevens zet u met één druk op de knop om naar rapportages in de app (MiApp Fleet). Zo weet u precies wanneer en hoeveel kilometer uw medewerkers hebben gereden. Het maakt daarbij niet uit of u 1, 10 of 1.000 voertuigen in uw wagenpark heeft.

Het rittenregistratiesysteem werkt met GPS. De signalen bepalen de afgelegde ritten heel nauwkeurig doordat het rittenregistratiesysteem altijd verbinding zoekt met minimaal 3 satellieten om uw huidige locatie te bepalen. Met ons voertuigvolgsysteem weet u zo ook direct en precies waar uw voertuigen zijn.

Beheer, beveiliging en registratie in één

Wagenparkbeheer in 1 minuut

In deze video laten we u zien wat onze systemen voor voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer u opleveren.

Interesse gewekt?

Vraag een offerte aan

Wagenparkbeheer

Bekijk onze aanvullende modules