Uw voertuigen onderweg volgen

Hoe werkt automatische rittenregistratie?

Ons systeem bestaat uit een unieke combinatie van hardware en software. De hardware in uw voertuig, van werkbus tot directiewagen en van bakwagen tot bulldozer, legt alle ritten vast. Deze ritgegevens zet u met één druk op de knop om naar rapportages in de app (MiApp Fleet). Zo weet u precies wanneer en hoeveel kilometer uw medewerkers hebben gereden. Het maakt daarbij niet uit of u 1, 10 of 1.000 voertuigen in uw wagenpark heeft.

Het rittenregistratiesysteem werkt met GPS. De signalen bepalen de afgelegde ritten heel nauwkeurig doordat het rittenregistratiesysteem altijd verbinding zoekt met minimaal 3 satellieten om uw huidige locatie te bepalen. Met ons voertuigvolgsysteem weet u zo ook direct en precies waar uw voertuigen zijn.

In één platform en Belastingdienst-proof

Alle gegevens bij elkaar

Met één druk op de knop heeft u direct inzicht in alle gegevens van alle voertuigen en bestuurders, zoals afgelegde routes, brandstofgebruik, rijstijl en zelfs ongelukken. Zo houdt u de controle en kunt u zich richten op het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en -prestaties, zonder kostbare tijd te verspillen aan gegevensverzameling.

Krijgt u controle van de Belastingdienst? Log in op het platform en download snel en eenvoudig ieder gewenst overzicht in Excel- of PDF-formaat.

Waar zijn de voertuigen en waar is het materieel?

Gecertificeerde beveiligingssystemen

Met effectieve beveiligingssystemen voorkomt u diefstal van voertuigen en werkmaterieel. Minder verlies van waardevolle apparatuur en gereedschappen betekent minder kosten voor vervanging. Met tracking minimaliseert u de tijd die u kwijt bent aan zoeken van uw bezittingen, wat de productiviteit bevordert. Dat maakt u een betrouwbare partner voor uw klanten en versterkt uw concurrentiepositie. Bovendien voldoet u met gecertificeerde beveiligingssystemen aan strenge regelgeving en verzekeringseisen.

Meer over beveiliging van materieel

Wagenparkbeheer

Combineer de modules

Veelgestelde vragen

De antwoorden die u zocht

Heeft u een specifieke vraag of staat uw vraag er niet tussen? Onze klantenservice neemt graag de tijd voor vragen en advies.

Hoe werkt een rittenregistratiesysteem?

Kan ik een extra voertuig toevoegen aan mijn rittenregistratie app?

Wat zijn de kosten voor een wagenparkbeheersysteem?