CO2 Rapportageverplichting

CO2 Duurzaam Wagenparkbeheer met Mi50

Voldoe aan de nieuwe CO2-regelgeving

Voor bedrijven is het nu essentieel om zich voor te bereiden op de verplichte CO2-rapportage. Ons Mi50 Volgsysteem, inclusief een geavanceerd CO2-dashboard, biedt niet alleen volledige automatisering maar geeft ook inzicht in individuele rijstijlanalyses, kilometerstandrapportages, en meer.


Duurzaam ondernemen zonder elektrische voertuigen

Ook zonder direct te investeren in elektrische voertuigen kunnen bedrijven duurzaam ondernemen. Het meten en verminderen van de CO2-uitstoot is een waardevolle stap. Onze module in de rittenregistratie meet continu de CO2-uitstoot van elke rit en stelt bedrijven in staat hun ecologische voetafdruk te verminderen zonder directe investeringen.


Verlagen van CO2-uitstoot onderweg

Door bewust rijgedrag, zoals rustig optrekken en gebruik van cruise control, kan de CO2-uitstoot onderweg significant verminderd worden. Een lagere CO2-uitstoot is niet alleen goed voor het milieu maar kan ook leiden tot verbeterde bedrijfsresultaten en lagere kosten voor brandstof en onderhoud.

Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit

  • Verplicht voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers
  • Voor alle vervoersmiddelen, brandstoftype en kilometers
  • Jaarlijkse rapportage aan de Rijksoverheid
  • Als doel om de CO2-uitstoot in 2030 met 1,5 megaton te verminderen
Ontvang gratis onze whitepaper

Whitepaper CO2-rapportage

Starten met CO2-rapportage

Wilt u ook goed voorbereid zijn met een overheidsproof CO2-rapportage, maar heeft u nog vragen als:

  • Hoe voldoe ik aan de nieuwe CO2-rapportageverplichting?
  • Welke Wagenparksystemen maken mijn bedrijf efficiënter?
  • Hoe voorkom ik tijdrovende administratie?

Vind alle antwoorden op uw vragen in onze whitepaper.

Bekijk nu de whitepaper

Mi50 Volgsysteem

Complete oplossing voor geautomatiseerd wagenparkbeheer

Automatische CO2-rapportages en rijstijlanalyses

Met het Mi50 Volgsysteem heeft u, ongeacht de grootte van uw wagenpark, een volledig geautomatiseerd ritregistratie- en wagenparkbeheersysteem. Het platform biedt gedetailleerde informatie over gereden ritten, bestuurders, rijstijl en duurzaamheid. Alle rapportages voldoen aan de eisen van de Belastingdienst en helpen ondernemers kosten te besparen.


Inzicht in CO2-uitstoot

Ons CO2-dashboard geeft direct inzicht in de totale of individuele CO2-uitstoot van voertuigen, inclusief geavanceerde rijstijlanalyses. Deze gegevens kunnen moeiteloos worden omgezet naar fiscus-proof rapportages, waardoor bedrijven zonder moeite hun milieu-impact kunnen aantonen.


Veiligheid en prestatieanalyses

Naast CO2-statistieken biedt het Mi50 Volgsysteem ook scores voor energiegebruik, CO2-voetafdruk, veiligheid, en G-kracht analyses. Het systeem is sabotage-proof en voorzien van realtime locatiegegevens voor een volledig inzicht in uw wagenpark.

Waarom kiezen voor Moving Intelligence?

Geïntegreerde Nederlandse oplossingen

Alle hard- en softwareproducten van Moving Intelligence zijn ontwikkeld in Nederland, waardoor we grip houden op hoge kwaliteitsstandaarden. Onze 300+ erkende dealers zorgen voor betrouwbare installatie door het hele land.


Maatwerk en vrijblijvende offerte

Voor meer informatie over de mogelijkheden, vragen over CO2-rapportages, of een kostenoverzicht voor uw specifieke situatie, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze experts. Wij staan voor u klaar, gewoon in Nederland.

Neem contact op