Voor BMW

Nieuw

Wat is anders?

  • De 3 passen en pincode zijn vervangen door de zwarte noodsleutel
  • Noodcontact incl. geïntegreerd knipperled
  • Active Tag (bestuurders autorisatie), zie ‘extra beveiliging mogelijk’

Wat te doen in geval van een startblokkering?

  • Opheffen startblokkering kan vrijwel altijd via de MiApp (MiApp > Menu > Startonderbreker > Deblokkeer)
  • Indien geen gsm bereik (bijv. parkeerkelder) houd zwarte noodsleutel tegen noodcontact om blokkade op te heffen.

Let op! Zorg dat je de zwarte noodsleutel altijd binnen handbereik hebt.

Extra beveiliging mogelijk

  • De Active Tag hoeft niet standaard aan de sleutelbos. Behalve indien u de auto extra wilt beveiligen. Zie MiApp handleiding (MiApp > Menu > Ondersteuning > MiApp handleiding)
  • De startonderbreker is handmatig in te schakelen door middel van de MiApp (MiApp > Menu > Startonderbreker > Blokkeer)

Let op! Het voertuig kan nu uitsluitend gestart worden indien de Active Tag in de buurt van het voertuig is. (bestuurders autorisatie)

Beveiliging met meldkamer

Voertuigvolgsysteem SCM Klasse 4 en 5

De Mi50 is een voertuigvolgsysteem dat in combinatie met de MiBlock Active Tag een SCM gecertificeerd Klasse 4 of Klasse 5 heeft. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.


Pas na activering van de dienst MiBlack kan het Kiwa SCM certificaat aangevraagd worden en voldoet uw voertuig aan de verzekeringseisen.

Beveiliging met meldkamer + Ritregistratie

RitRegistratie

Wilt u uw voertuig beveiligen én alle ritten registreren? Om gebruik te maken van beide diensten, kunt u kiezen voor het MiBlack-R abonnement.


Door het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de juistheid van de rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en zorgen we voor een veilige omgeving van privacy en fraudegevoelige data.

Beveiliging

SCM Klasse TV – Peilzender

De Peilzender (Mi01) is een SCM Klasse TV gecertificeerd na-diefstal terugvindsysteem, dat ervoor zorgt dat uw voertuig na diefstal teruggevonden kan worden. Het track & trace systeem heeft wereldwijde GPS en GSM dekking, is gekoppeld aan een alarmcentrale, is volledig autonoom, heeft een interne batterij die het 5 jaar volhoudt en is via een app zichtbaar. Onze draadloze Peilzender is ook geschikt voor een motor, camper of boot.

MiApp

Met onze gratis Moving Intelligence MiApp heb je altijd en overal al uw voertuig inzichtelijk.


Daarnaast beschikt de app over verschillende handige opties, zo kan je o.a. de startonderbreker instellen en opheffen. Bijvoorbeeld wanneer je op een plek parkeert die je niet geheel vertrouwt.