Voertuigvolgsysteem – Mi50

Voertuigvolg -
systeem -
Mi50

De Mi50 is een compleet systeem voor voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer. Kortom, alles wat u nodig heeft om zorgeloos en veilig te rijden. 

Mi50 Volgsysteem

Kenmerken van het Voertuigvolgsysteem - Mi50

KIWA/SCM gecertificeerd (klasse 4/5)
Cloud based platform en MiApp
Jammingdetectie
Koppeling met de Particuliere Alarm Centrale (PAC)
24/7 alarmcentrale
Wereldwijde dekking
Rijstijlanalyse
CO2 dashboard
Afmetingen (mm): 82x87x34

Het voertuigvolgsysteem (Mi50) kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen, maar ook om rittenregistratie en rijstijlanalyse bij te houden. De Mi50 staat voor kwaliteit, snelheid en gemak. De Mi50 is niet voor niets door vele auto-importeurs in Nederland in het assortiment opgenomen. 

Icoon van een slot slot, Beveiliging logo,

Beveiliging

De Mi50 is in combinatie met onze startonderbreker (MiBlock Active Tag) een Kiwa SCM gecertificeerd Klasse 4/5. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.

Icoon van Moving Intelligence Pijlen, rittenregistratie

Rittenregistratie

Het voertuigvolgsysteem houdt alle details van iedere rit (zakelijk en privé) automatisch voor u bij. Gebruikers van deze systemen kunnen rekenen op een 100 procent sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie.

Icoon point of interest, wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Met de Mi50 wordt het beheren van uw wagenpark eenvoudiger en kunt u al uw bedrijfswagens efficiënter inzetten. Alle gedetailleerde informatie over gereden ritten, bestuurders, rijstijl en duurzaamheid wordt op één plek in ons cloud-based MiPlatform en MiApp inzichtelijk gemaakt en geregistreerd.

Hoe werkt het Voertuigvolgsysteem -
Mi50
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Dit is van meerdere factoren afhankelijk waardoor wij op voorhand niet kunnen zien wat er exact per auto wordt geëist. 
Neem met ons contact op voor advies op maat.

Als u uw auto verkocht heeft kunt u het abonnement meenemen naar een nieuwe auto. U kunt ook de nieuwe eigenaar een abonnement laten afsluiten om de dienstverlening voort te zetten.

Nee, dit wordt door de dealer of inbouwspecialist ingebouwt. Zij staan garant voor het inbouwen van de hardware omdat vanuit Kiwa/SCM een steekproef gedaan kan worden door een keuringsmeester.

Dieven kunnen met een speciaal apparaat het beveiliging signaal verstoren. De startonderbreker merkt dit op en zal in de blokkade stand schieten hierdoor is uw voertuig niet meer te starten.

Ja zeker! Zo is uw camper nog beter beveiligd tegen diefstal. De camper kan niet gestart worden zonder de juiste autorisatie waardoor de dief hem niet van zijn plaats kan krijgen.

Vertrouwd door:

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Het Mi50 Voertuigvolgsysteem wordt vakkundig door uw dealer geïnstalleerd. Na activatie is alle informatie over iedere (gereden) rit online en via de app realtime inzichtelijk. Door het Keurmerk ritregistratiesystemen is de juistheid van uw automatische rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd. Vanwege het keurmerk, is de privacy gedragscode van toepassing zodat uw gegevens juist verwerkt worden. 

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.