Trailer volgsysteem – Mi13

Trailer
volgsysteem -
Mi13

De Mi13 maakt het mogelijk overzicht te houden over uw trailers en aanhangwagens. Zo kunt u met een druk op de knop de locatie van uw transportmiddelen bekijken. Met ons Trailer volgsysteem is het mogelijk om te tracken en traceren in alle omstandigheden. 

Trailer track and trace

Kenmerken van het Beveiligingssysteem - Mi13

Posities bij actieve rijverlichting
Live Tracking
Locatie geschiedenis​
Posities bij remverlichting
Waterdicht
Bewegingssensor / actieve notificatie​
Geofence
Dekking in heel Europa​

De ingebouwde ‘supercaps’ slaan de vrijgekomen stroom van de rem-, signaal- en rijverlichting op zodra deze worden geactiveerd. Wanneer de Mi13 met stroom gevoed wordt vanuit de geactiveerde verlichting kan het elke 5 minuten een live positie versturen naar het Moving Intelligence platform. Met een één druk op de knop heeft u direct inzicht op de locaties van uw trailers en aanhangwagens.

Hoe werkt het Volgsysteem
Mi13
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Bij diefstal neemt u direct contact op met de alarmcentrale van Moving Intelligence. Via 020-5693111. Vergeet niet om ook de politie in kennis te stellen en uw verzekeraar op de hoogte te brengen.

Dit is van meerdere factoren afhankelijk waardoor wij op voorhand niet kunnen zien wat er exact per voertuig wordt geëist. 
Neem met ons contact op voor advies op maat.

We hebben een groot netwerk van Moving Intelligence dealers door heel Nederland.

Door middel van de MiApp kunnen de meest gangbare functies zoals het Live volgen en een overzicht van de rittenregistratie worden geraadpleegd.

Uw abonnement verlengd in de basis automatisch op de prolongatiedatum (verlengdatum).  

Wanneer u bij de aankoop van uw abonnement echter specifiek heeft aangegeven uw abonnement niet automatisch te willen verlengen, dan wordt uw abonnement automatisch beëindigd op de einddatum van uw huidige abonnementsperiode.  

U kunt uw voorkeur inzien en beheren binnen uw online Moving Intelligence omgeving.  

Vertrouwd door:

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country