Beveilig uw Tesla met een peilzender terugvindsysteem

De Tesla worden af-fabriek standaard voorzien van een eigen Tesla beveiliging. Omdat dit systeem niet gekoppeld kan worden aan een alarmcentrale/meldkamer zal uw verzekeraar extra eisen stellen aan de beveiliging van uw Tesla. In de meeste gevallen eisen verzekeringsmaatschappijen dan ook dat u uw Auto uitrust is met een Kiwa SCM TV01 gecertificeerd Klasse Terugvindsysteem, zoals de Mi01 Peilzender.

De Mi01 peilzender (TV01 Terugvindsysteem) is na-diefstalsysteem waarmee een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient te worden. De meeste verzekeraars verwijzen in hun polisvoorwaarden dan ook naar de Mi01. 

Lees meer over de Mi01 Peilzender (TV01 Terugvindsysteem)

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

sales@movingintelligence.com

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor de beveiliging van uw auto? Vul in en ontvang binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

  • Uw gegevens

Hoe werkt de Mi01 Peilzender?

De Mi01 Peilzender werkt op basis van GSM, long range radio frequentie en via een 360° GPS antenne.

Na diefstal en melding daarvan bij de opsporingsdienst is het gestolen object met behulp van deze signalen wereldwijd nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.  Door de ingebouwde power-caps en interne batterij werkt de peilzender volledig stand-alone, met een minimale levensduur van 5 jaar.

  • Conform alle eisen van verzekeraar
  • Gaat meer dan 5 jaar mee op één batterij
  • GPS, GSM dekking, wereldwijd!
  • Klasse TV – Terugvindsysteem

Het na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking!

De afgelopen jaren is diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterieel alleen maar toegenomen. Veel consumenten en bedrijven kiezen er daarom voor om hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. Niet alle beveiligingssysteem blijken altijd afdoende te zijn voor bescherming tegen het steeds professioneler wordende dievengilde. Met de Mi01 Peilzender bent u het dievengilde echter een stap voor.

 

 

 

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking en een levensduur van minimaal 5 jaar. De peilzender zorgt ervoor dat uw object, of het nu een auto, boot, tractor of kunstwerk is, altijd te vinden is. De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de peilzender niet te hacken is.

 

MiApp

Met onze gratis Moving Intelligence MiApp heb je altijd en overal al uw voertuig inzichtelijk.

Daarnaast beschikt de app over verschillende handige opties, zo kan je o.a. de startonderbreker instellen en opheffen. Bijvoorbeeld wanneer je op een plek parkeert die je niet geheel vertrouwt.

Gecertificiteerd

Select your country