Startonderbreker – MiBlock

De MiBlock Active Tag is de ideale beveiliging voor uw voertuig om diefstal of ongewenst gebruik te voorkomen. Als uw voertuig uitgerust is met de MiBlock Active Tag voorkomt u dat deze ongewenst gestart wordt.

Startonderbreker MiBlock

Kenmerken MiBlock Active Tag

Werkt i.c.m de Mi50 als Kiwa SCM/CCV Klasse 4/5
Tweede autorisatie
Onbeperkte levensduur
GSM Jamming detectie*
GSM en GPS*
Voorkomt ongewenst starten
*In combinatie met Mi50 – voertuigvolgsysteem

De MiBlock Active Tag wordt in een set geleverd bestaande uit een startonderbreker, Noodcontact met statusLED, Active Tag en Noodsleutel. Nadat de motor is uitgeschakeld, wordt de sartonderbreker na enkele seconden automatisch geactiveerd i.v.m. veiligheid. Het elektrische circuit van het voertuig is dan op meerdere plaatsen onderbroken. Hierdoor kan het voertuig niet gestart worden. Doordat de Active Tag in de buurt van het voertuig komt of gebruik van de Noodsleutel wordt de startblokkering opgeheven.

Hoe werkt de MiBlock - Active Tag in 1 minuut

Veel gestelde vragen

We hebben uw persoonsgegevens nodig om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden en om u te informeren over onze producten en diensten. Voor welke doeleinden we uw persoonsgegevens precies gebruiken, leest u in onze privacyverklaring.

Dit is van meerdere factoren afhankelijk waardoor wij op voorhand niet kunnen zien wat er exact per auto wordt geëist. 
Neem met ons contact op voor advies op maat 

Nee, dit wordt door de dealer of inbouwspecialist ingebouwt. Zij staan garant voor het inbouwen van de hardware omdat vanuit Kiwa/SCM een steekproef gedaan kan worden door een keuringsmeester.

Dieven kunnen met een speciaal apparaat het beveiliging signaal verstoren. De startonderbreker merkt dit op en zal in de blokkade stand schieten hierdoor is uw voertuig niet meer te starten.

Ja zeker! Zo is uw camper nog beter beveiligd tegen diefstal. De camper kan niet gestart worden zonder de juiste autorisatie waardoor de dief hem niet van zijn plaats kan krijgen.

Vertrouwd door:

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.