Wat houdt een SCM Klasse TV in?

Een SCM Klasse TV is een geavanceerd terugvindsysteem, ook wel bekend als peilzender. Dit draadloze systeem bepaalt zelfstandig de exacte locatie van uw voertuig. Dat gebeurt automatisch 1 keer per 24 uur, maar wanneer uw auto gestolen wordt past u dit in de bijbehorende app eenvoudig aan naar 1 keer per uur.

Terugvindsysteem met CCV-keurmerk

Naast SCM-klasse 1 tot en met 5 kent het Kiwa SCM-keurmerk de klasse ‘TV’. Dit goedgekeurde terugvindsysteem zorgt ervoor dat uw voertuig in Nederland binnen de norm van 24 uur na diefstal wordt teruggevonden.


De Peilzender (Mi01) is een SCM/CCV gecertificeerd Klasse TV terugvindsysteem. Het systeem is compact van formaat en geeft na activatie via de bijbehorende MiApp dagelijks één keer zijn locatie weer. Na diefstal wordt deze frequentie verhoogd en kan de Peilzender tot op de meter nauwkeurig worden opgespoord.

Is uw verzekeraar aangesloten bij Moving Intelligence?

Om vervelende verrassingen te voorkomen, is het belangrijk dat u met gecertificeerde en betrouwbare autobeveiliging voldoet aan alle eisen van uw verzekeraar. Daarom werkt Moving Intelligence samen met meer dan 100 verzekeraars en tussenpersonen.

Veelgestelde vragen over de SCM Klasse TV

De antwoorden die u zocht

Heeft u een specifieke vraag of staat uw vraag er niet tussen? Onze klantenservice neemt graag de tijd voor antwoorden en advies.

Welke klassen autobeveiliging zijn er?

Hoe kan ik kiezen voor de after-theft recovery service?

Wat voor verschillende vormen van autobeveiliging zijn er?