Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

De sensoren van een SCM-klasse 3 alarm geven een elektrisch signaal af bij iedere beweging van of in uw auto. De innovatieve technologie hierachter heet hellingshoekdetectie. Zodra iemand probeert in te breken of uw voertuig probeert te verslepen of op te tillen activeert het systeem sirenes, knipperlichten en blokkeert de startmotor.

Een SCM-klasse 3 alarm, voorheen Alarm Klasse Alarmsysteem met hellingshoekdetectie, bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gecertificeerde startonderbreker (SCM Klasse 1)
  • Omtrekdetectie
  • Interieurdetectie
  • Hellingshoekdetectie
  • Alarmering

    Het alarmsysteem is niet direct gekoppeld aan de alarmcentrale en schakelt niet automatisch uit als u de auto van het slot afhaalt. U moet het alarmsysteem dus altijd zelf uitzetten. Automatisch inschakelen van het alarmsysteem is toegestaan.

Is uw verzekeraar aangesloten bij Moving Intelligence?

Om vervelende verrassingen te voorkomen, is het belangrijk dat u met gecertificeerde en betrouwbare autobeveiliging voldoet aan alle eisen van uw verzekeraar. Daarom werkt Moving Intelligence samen met meer dan 100 verzekeraars en tussenpersonen.

Veelgestelde vragen over SCM Klasse 3

De antwoorden die u zocht

Heeft u een specifieke vraag of staat uw vraag er niet tussen? Onze klantenservice neemt graag de tijd voor antwoorden en advies.

Welke klassen autobeveiliging zijn er?

Is de startonderbreker gekoppeld aan een abonnement?

Kan ik de startonderbreker zelf inbouwen?