RitRegistratiesysteem – Mi120

RitRegistratie -
systeem -
Mi120

U bent verzekerd van een volledig automatisch rittenregistratiesysteem met de Mi120. Dit ritregistratiesysteem geeft u alle details van iedere gereden rit, zowel privé als zakelijk. 

Ritregistratie systeem Moving Intelligence

Kenmerken van het RitRegistratiesysteem - Mi120

Fiscusproof rittenregistratie
Live volgen
Geofence en Lock position
Snelheid rapportages
Sabotage proof dankzij vakkundige inbouw
Ritten classificatie
Back-up batterij
Bewegingssensor / actieve notificatie
Afmetingen (mm): 65x57x19
Dekking in heel Europa​​

Na installatie en activatie door uw dealer, worden al uw gereden kilometers automatisch en realtime bijgehouden, geheel conform alle eisen van de Belastingdienst. Met de Mi120 kunt u veel meer dan alleen een kilometeradministratie bijhouden. U heeft ook de mogelijkheid om diverse notificaties in te stellen zoals, APK of onderhoud, snelheidsoverschrijding en lage accuspanning.

Hoe werkt het Ritregistratiesysteem -
Mi120
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Wanneer je verzekerd wilt zijn van goede installatie laat dan de Mi120 door een specialist inbouwen. De specialist zal dan het systeem niet in het zicht installeren, wat zorgt dat het bestand is tegen vandalisme. Doordat de contact spanning op de draad wordt gemeten krijg je een accurate lezing geschikt voor je rittenadministratie.

Met de ritregistratie is het mogelijk om alle gereden ritten te bekijken en te classificeren.

Bij een controle van uw rittenregistratie door de belastingdienst volgt u de stappen zoals deze staan beschreven in de brief “privegebruik zakelijk voertuig” U kunt de opgeslagen rittenregistratie in een rapportage downloaden via de functie Rapportages in het MI platform. U download het rapport “rittenregistratie fiscaal” of genereerd een Audit File belastingdienst. Hiermee wordt de rittenregistratie beschikbaar gemaakt in een bestand dat de belastingdienst geautomatiseerd kan controleren.

Bij een controle van uw rittenregistratie door de belastingdienst volgt u de stappen zoals deze staan beschreven in de brief “privé gebruik zakelijk voertuig” U kunt de opgeslagen rittenregistratie in een rapportage downloaden via de functie Rapportages in het MI platform. U download het rapport “rittenregistratie fiscaal” of genereert een Audit File belastingdienst. Hiermee wordt de rittenregistratie beschikbaar gemaakt in een bestand dat de belastingdienst geautomatiseerd kan controleren.

Vertrouwd door:

Uw auto, bedrijfswagen of werkmaterieel beter beveiligen tegen diefstal?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hanteren de Europese GDPR normen en gaan uiteraard zorgvuldig om met uw gegevens.

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via: