Mi04 Peilzender

Met de Mi04 Peilzender heeft u maar liefst 94% terugvindkans na diefstal en altijd inzicht in de locatie van uw voertuig of object met de MiApp. Zonder langlopend abonnement, met 24/7 alarmcentrale en na-diefstal recovery service.

Wat is inbegrepen:

v.a. € 289,19

Inclusief 21% btw.

Levertijd 2-3 werkdagen

Previous
Next

Over de Mi04 Peilzender

Wees dieven te slim af met de geavanceerde Mi04 Peilzender als terugvindsysteem.

De Mi04 Peilzender werkt op basis van GSM, long range radio frequentie en door de 360° GPS antenne is het mogelijk om de peilzender in verschillende oriëntaties te verstoppen in uw voertuig. Na diefstal en melding daarvan bij de opsporingsdienst, is het gestolen voertuig met behulp van deze signalen nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden. Door de ingebouwde super-caps en interne accu werkt de Mi04 Peilzender volledig stand-alone, met een levensduur van 3 jaar.

Voertuiglocatie in de MiApp

Naast een zeer hoge terugvindkans van 94%, heeft u de locatie van uw voertuig inzichtelijk in de MiApp. Houd uw auto, camper, boot, motor, oldtimer of ander waardevol voertuig in de gaten op reis of in de stalling. Wanneer de Mi04 Peilzender geïnstalleerd is, stuurt de zender elke 24 uur de exacte voertuiglocatie naar de MiApp voor Apple, Android en het online platform. In geval van diefstal kunt u eenvoudig de frequentie verhogen naar één keer per uur, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de positie van uw voertuig.

Hoe werkt locatiebepaling via GPS en GSM?

De locatie wordt standaard bepaald op basis van GPS-signaal, tot op de meter nauwkeurig. Indien er op het moment van peilen geen GPS-ontvangst mogelijk is, zal onze peilzender automatisch via het GSM netwerk zijn locatie bepalen. Dat laatste is Iets minder nauwkeurig, maar voor ons recovery team voldoende om uw auto op te sporen.

Let op! De levensduur wordt korter zodra u de peilzender vaker per dag zijn locatie laat bepalen.

Voertuigen

De Mi04 Peilzender is geschikt voor een breed scala aan voertuigen: van oldtimers tot campers, van boten tot werkmaterieel en van paardentrailers tot motoren. Het geavanceerde terugvindsysteem komt in een klein formaat en is gemakkelijk te installeren. Dit maakt het een geschikt systeem voor alle voertuigen waar het in past. Het unieke aan de Mi04 Peilzender is dat het zeer lastig te detecteren én te saboteren is voor kwaadwillige dieven.

De Mi04 Peilzender is een uitermate geschikt beveiligingssysteem voor uw voertuig. U kunt het systeem inclusief installatie hier bestellen. Twijfelt u of de Mi04 Peilzender geschikt is voor uw voertuig? Neem dan gerust contact op.

Geen Kiwa SCM certificaat

De Mi04 Peilzender beschikt niet over een Kiwa SCM certificaat. Heeft u een Kiwa SCM certificaat nodig volgens uw verzekeringsvoorwaarden? Dan is de Mi01 Peilzender een geschikte keuze.
 

Hieronder vindt u de belangrijkste technische eigenschappen van de Mi04 Peilzender:

 • Beschikt over interne accu
 • Europese GSM en GPS dekking
 • Draadloos: uw voertuig blijft intact
 • Levensduur: 3 jaar bij 1 locatiebepaling per dag
 • Max. frequentie locatiebepalingen: 1 per uur (instelbaar in MiApp)
 • Waterdicht (IP67)
 • Cloud based platform en MiApp
 • Afmetingen (mm): 145x35x22


Voor overige specificaties, verwijzen we u graag door naar de factsheet.

Inbouw door een expert

Laat u compleet ontzorgen door een aangesloten Moving Intelligence dealer bij u in de buurt. Doordat u de Mi04 Peilzender professioneel laat inbouwen, heeft u 94% terugvindkans van uw voertuig in geval van diefstal. Na bestelling via ons formulier, wordt er samen met u een afspraak gemaakt bij een lokale dealer. In de meeste gevallen kunt u binnen 1 week terecht.Zelf installeren

U kunt de Mi04 Peilzender zelf inbouwen. In dat geval betaalt u een gereduceerd tarief van € 289,19 inclusief btw. Let op: omdat u het product zelf installeert, is het terugvindpercentage van uw voertuig lager dan 94%. U kunt het losse product hier bestellen.

24/7 Alarmcentrale

Wanneer uw voertuig gestolen wordt, kunt u terecht bij onze 24/7 alarmcentrale. De medewerkers van de alarmcentrale helpen u direct met de te nemen stappen naar aanleiding van de diefstal.

Recovery service

Meer zekerheid over het terugvinden uw voertuig? Kies dan voor de recovery service van Moving Intelligence. Onze opgeleide specialisten sporen uw voertuig op met geavanceerde apparatuur. Wanneer we uw voertuig niet terug kunnen vinden, hoeft u niets te betalen. Vinden we uw voertuig met succes terug? Dan betaalt u een vast bedrag van €1500,- inclusief btw. Let op: deze optie is alleen beschikbaar bij de Mi04 Peilzender inclusief installatie.

De Mi04 Peilzender geeft dekking in de volgende landen:

Albanië,
Andorra,
België,
Bulgarije,
Cyprus,
Denemarken,
Duitsland,
Estland,
Finland,
Frankrijk,
Frans-Guyana,
Frans-Polynesië,
Gibraltar,
Griekenland,
Guadeloupe,
Guernsey,
Hongarije,
IJsland,
Ierland,
het eiland Man,
Italië,
Jersey,
Oostenrijk,
Kroatië,
Letland,
Liechtenstein,
Litouwen,
Luxemburg,
Malta,
Martinique,
Mayotte,
Monaco,
Nederland,
Noorwegen,
Polen,
Portugal,
Roemenië,
Réunion,
St. Martin,
San Marino,
Slovenië,
Slowakije,
Spanje,
Tsjechië,
Turkije,
Vaticaanstad,
Verenigd Koninkrijk (GB),
Zweden.Andere landen zijn op aanvraag mogelijk.

Mi04 Peilzender
Inclusief installatie

389,09
 • Mi04 Peilzender Hardware
 • 3 jaar toegang tot MiApp
 • 94% Terugvindkans na diefstal
 • Vakkundige installatie door lokale dealer
 • Hulp bij activatie MiApp
 • Na-diefstal recovery service (optioneel)
 • Kiwa SCM certificaat
Aanbevolen

Losse Mi04 Peilzender

289,19
 • Mi04 Peilzender Hardware
 • 3 jaar toegang tot MiApp
 • 94% Terugvindkans na diefstal
 • Vakkundige installatie door lokale dealer
 • Hulp bij activatie MiApp
 • After-theft recovery service (optioneel)
 • Kiwa SCM certificaat

Mi04 Peilzender aanvragen

Starten met lokaliseren van uw voertuig of object? Vul onderstaande gegevens in geef aan of u gebruik wilt maken van onze inbouwservice.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Veelgestelde vragen

Bel direct onze 24/7 alarmcentrale, op telefoonnummer +31 88 23 456 00 en doe direct aangifte bij de politie en breng uw verzekeraar of intermediair op de hoogte.

Moving Intelligence bezit een vergunning als particulier onderzoeksbureau en maakt tevens gebruik van een justitieel erkende alarmcentrale. Indien uw object wordt gestolen, maakt u een melding bij de alarmcentrale.

Houd hierbij de volgende gegevens bij de hand:

 1. Beschrijving van het gestolen object (kenteken en/of registratienummer)
 2. Uw persoonlijke wachtwoord


Onderstaande is uitsluitend van toepassing indien uw installatie via Moving Intelligence is uitgevoerd.

Nadat u akkoord heeft gegeven op inzetten van onze opsporingsdienst zal Moving Intelligence bij het succesvol terugvinden van uw voertuig 1.500 euro exclusief BTW (1.815 euro inclusief BTW) bij u in rekening brengen.

Wanneer u kiest voor de Mi04 peilzender inclusief installatie door één van onze inbouw specialisten, heeft u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze after-theft recovery service.

Zodra uw voertuig gestolen is kunt u direct contact opnemen met onze alarmcentrale. 

Nadat u akkoord heeft gegeven op inzetten van onze opsporingsdienst zal Moving Intelligence bij het succesvol terugvinden van uw voertuig 1.500 euro exclusief BTW (1.815 euro inclusief BTW) bij u in rekening brengen voor onze after-theft recovery service.

Meer informatie over onze diefstal procedure vindt u bij de vraag: “Wat moet ik doen bij diefstal?”

Hoe zorgvuldiger u de Mi04 verstopt, hoe groter de kans dat uw object teruggevonden wordt. Houd bij de montage rekening met onderstaande:
 • Voor de beste GPS/ GSM ontvangst verstopt u de Mi04 horizontaal en niet direct onder metaal of staal
 • Verstop de Mi04 voor dieven op een onvoorspelbare locatie in uw object
 • Wij adviseren om de Mi04 te verstoppen op een locatie die niet zonder gereedschap te bereiken is
 • Controleer de exacte locatie bij de eerstvolgende peiling in de Moving Intelligence App (24 uur naar plaatsing zichtbaar) en zorg ervoor dat het object in de openlucht staat

U kunt uiteraard de Mi04 peilzender ook bestellen via uw dealer of inbouw specialist. 

Vanwege het unieke all-inclusive pakket, hanteren wij een afwijkende bestelprocedure. Laat s.v.p. uw dealer of inbouw specialist contact opnemen met onze sales afdeling.

 

Vanwege de scherpe prijs van onze Mi04 Peilzender wordt er geen SCM certificaat meegeleverd. 

Daarom wordt de Mi04 Peilzender alléén aangeraden voor toepassingen zonder verplichting vanuit uw verzekering.

Heeft u toch een SCM certificaat nodig? Dan kunt u het beste kiezen voor onze Mi01 of Mi50.

Door middel van de MiApp kunt u gemakkelijk de locatie van uw Mi04 peilzender bekijken op uw telefoon en/of tablet.

Uw Mi04 Peilzender wordt na levering zichtbaar in het Moving Intelligence platform en de App voor de duur van 3 jaar. Standaard is hiervoor het interval van peilingen ingesteld op eens per 24 uur. Dit kunt u zelf wijzigen naar eens per 12, 8, 4 of 1 uur. 

Let op: Het interval dat u geselecteerd heeft is van invloed op de levensduur van de batterij

In de MiApp of in uw online omgeving via de computer of laptop kunt u de laatste peiling zien. Klik hiervoor op “LIVE” in het menu. Onder het kopje “HISTORIE” kunt u de peilingen van een langere periode terugzien. Hier kunt u eventueel per datum de historie van peilingen opvragen. Via de MiApp zal maximaal een periode van 7 dagen opgevraagd kunnen worden in de historie. 

Standaard is het interval van peilingen ingesteld op eens per 24 uur.

Dit kunt u zelf wijzigen naar eens per 12, 8, 4 of 1 uur onder het kopje BEHEER SYSTEMEN.

Let op: het interval dat u geselecteerd heeft is van invloed op de levensduur van de batterij

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.