General

We zijn super blij met jou als partner voor Moving Intelligence. Op deze pagina vind je alle relevante informatie die je nodig hebt. Je mag alle afbeeldingen, logo’s, movies en teksten gebruiken die je hier vindt. Zo besparen we niet alleen een hoop tijd maar garanderen we ook een consistent merk.

Alles op één plek

Nooit meer mailen om een productfoto of logo in het juiste formaat, en nooit meer rondvragen bij wie je nou moet zijn voor die ene afbeelding. We verzamelen alles op één centrale plek zodat het makkelijk terug te vinden is.

Mi50 Track & Trace

Het Mi50 volgsysteem is een compleet systeem voor voertuigbeveiliging en wagenparkbeheer. In combinatie met de Miblock Active Tag is de Mi50 een SCM gecertificeerd Klasse 4 en 5 Voertuigvolgsysteem. De beveiligingsklasse die vaak geeist wordt door verzekerings- en leasemaatschappijen.

Dit systeem kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen. Maar ook voor rittenregistratie, rijstijlanalyse. De Mi50 staat voor kwaliteit, snelheid en gemak. Daarom wordt de Mi50 door de meeste verzekeringsmaatschappijen geadviseerd en is het systeem opgenomen in het assortiment van de meeste auto-importeurs en (merk)dealers in Nederland.

Download Mi50 productfoto’s

Mi01 Peilzender

In de afgelopen jaren is diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterieel alleen maar gestegen. Consumenten en bedrijven maken daarom de keuze hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem.

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met Europese dekking. De Peilzender zorgt ervoor dat uw object of het nu een auto, boot, tractor is, altijd te vinden is. De Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de Peilzender niet te hacken is.

Download Mi01 productfoto’s

MiBlock Active Tag

De MiBlock Active Tag is de ideale voertuigbeveiliging om diefstal en ongewenst gebruik te voorkomen. In principe staat de startonderbreker altijd aan. Ook als iemand de auto met de sleutel probeert te starten. De startonderbreker wordt alleen uitgeschakeld als de Active Tag zich in de buurt van het voertuig bevindt of als de Noodsleutel wordt gebruikt.

De startonderbreker kan worden gebruikt in combinatie met het Mi50 Voertuigvolgsysteem. Door de MiBlock Active Tag te koppelen aan het voertuigvolgsysteem kan er een SCM/KIWA gecertificeerd beveiligingssysteem volgens Klasse 4 of 5 worden geïnstalleerd. Zo voldoet uw beveiligingssysteem aan de eis die door verzekerings- en leasemaatschappijen gesteld wordt.

Als er sabotage wordt gedetecteerd en de startonderbreker is geblokkeerd, heeft u altijd de Active tag, Noodsleutel of de MiApp nodig om de startonderbreker te deblokkeren.

Download MiBlock AT productfoto’s

Mi100 RitRegistratiesysteem

Met ons Mi100 rittenregistratiesysteem is het handmatig bijhouden van rittenadministratie geheel verleden tijd. Het systeem is eenvoudig te installeren en kan direct in gebruik worden genomen. Na installatie en activatie worden alle gereden kilometers automatisch en realtime bijgehouden.

Informatie over iedere gereden rit is in het online MiPlatform en de MiApp terug te vinden. Denk daarbij aan gegevens zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres.

Download Mi100 productfoto’s

Mi40 RitRegistratiesysteem

Moving Intelligence biedt met het Mi40 rittenregistratiesysteem een betrouwbare oplossing voor het bijhouden van uw rittenadministratie.

Het systeem is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen (Keurmerk RRS) en garandeert een 100% sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie.

Na installatie en activatie worden alle gereden kilometers automatisch en realtime bijgehouden, zowel zakelijk als privé. Met behulp van het online MiPlatform en de MiApp kunt u alle gegevens zoals reistijd, afstand en vertrek- en bezoekadres inzien en exporteren in verschillende bestandsformaten zoals xls, pdf en audit.

Download Mi40 productfoto’s