Geef dieven geen tijd om “om te katten”

Auto’s die in georganiseerd verband worden gestolen, veranderen soms in een paar uur tijd in losse onderdelen of van identiteit waarna de onderdelen of de auto’s vervolgens weer in de ‘bovenwereld’ terechtkomen.
inbreker met schroevendraaier die autoslot probeert te forceren

Over de ‘fabrieken’ waar dit plaatsvindt, de werkwijze, de dadergroepen die zich hiermee bezighouden en impact is tot op heden weinig bekend. Dit terwijl er in de optiek van politie en justitie sprake lijkt te zijn van ‘fabrieken’ die ondermijnende ernstige criminaliteit faciliteren.

Lees hier het volledige onderzoek “Strip- en Omkatfabrieken” uitgevoerd door bureau Beke.

Voorkom risico’s en kijk eens vanuit een ander daglicht. Onze Insurance Specialist Holger Roding helpt u daar graag bij. Stuur hem vooral een bericht, hij is persoonlijk te bereiken via hroding@movingintelligence.nl.

Gerelateerd nieuws

Moving Intelligence neemt EuropeTrack en SlimmGPS over

Moving Intelligence, de Nederlandse marktleider op het gebied van voertuigbeveiliging en fleetmanagement, heeft EuropeTrack en SlimmGPS overgenomen. Laatstgenoemde partijen zijn leverancier van wagenpark- en rittenregistratiediensten in Nederland met een digitaal platform in eigen beheer.

Nieuwe all-inclusive peilzender 

Moving Intelligence heeft een nieuwe Peilzender uitgebracht, een voordelig all-inclusive terugvindsysteem zonder maandelijks abonnement: De Mi04!

Elektrisch wagenpark vanaf 2030 verplicht

We kunnen er bijna niet meer om heen, het milieu met bijbehorende klimaatdoelen zijn afgelopen jaren belangrijker geworden dan ooit. Wist u bijvoorbeeld dat uw wagenpark, hoe klein of groot deze ook is, al in 2030 volledig elektrisch dient te zijn?