Nieuwe Fleetmanagement oplossingen

De stijgende kosten van de laatste tijd zijn je vast niet ontgaan. Iedereen heeft te maken met hogere productiekosten, inflatie en fikse brandstofkosten. Vooral voor bedrijven met meerdere zakelijke voertuigen kunnen deze veranderingen flink in de papieren lopen. De hoogte tijd om nu kosten te reduceren.

Juist nu wil je weten waar jouw voertuigen zich bevinden, wanneer ze naar de garage moeten, of je medewerkers in de buurt zijn van de volgende (spoed)klus, of ze goed rijgedrag vertonen en misschien ook wel hoe het wagenpark scoort op het gebied duurzaamheid.
Bespaar tijd en geld met onze nieuwste producten: de Mi100 en de Mi120. Met eerste klas producten voor een scherpe prijs zorgt Moving Intelligence ervoor dat wagenparkbeheer eenvoudiger verloopt en dat kosten gereduceerd kunnen worden.

Mi100 EasyInstall

De naam suggereert het al, de Mi100 EasyInstall is gemakkelijk zelf te installeren. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om dit door een inbouwspecialist te laten doen. Na installatie en activatie worden alle gereden kilometers automatisch en real-time bijgehouden, geheel conform de eisen van de Belastingdienst.

Mi120 Compact

De Mi120 Compact is een betrouwbaar ritregistratiesysteem en geschikt voor verschillende typen voertuigen. Na installatie door een inbouwspecialist is het systeem sabotage proof en verbonden met onze MiApp. Via de MiApp, maar ook het platform, kan je verschillende notificaties instellen, bijv. dat je een melding ontvangt als je voertuig buiten of in een vooraf ingesteld gebied komt (geofence en lock position).

Het handmatig bijhouden van ritten is met Mi100 en Mi120 geheel verleden tijd. Maak het jezelf gemakkelijk en bespaar tegelijkertijd kosten door gebruik te maken van een onze rittenregistratiesystemen. Juist nu is het tijd om uw kosten te reduceren!

Naast de aanschaf van de hardware, zijn de maandelijkse abonnementskosten €6,95 (exclusief btw) per maand. Dit is inclusief toegang tot het MiPlatform en MiApp, live volgen en alle bijbehorende rittenregistratie diensten.

Wil je meer informatie? Bel 088-9900000 (optie 2) of mail naar sales@movingintelligence.com. Onze collega’s van de Sales afdeling nemen dan zo spoedig mogelijk contact op

Gerelateerd nieuws

Bijtelling in 2023, let op de cataloguswaarde van uw nieuwe EV.

Wilt u geen bijtelling betalen over uw zakelijke auto, dan dient u minder dan 500 kilometer privé per jaar te rijden. Het is dus belangrijk om deze kilometers goed bij te houden, zeker als u juist wel bijtelling moet betalen. Leidend hierin is de cataloguswaarde van de auto. De cataloguswaarde bepaalt het bijtellingstarief voor u. Het verschil tussen de bijtelling in 2022 en 2023 is minimaal behalve als u een nieuwe elektrische auto (EV) heeft.

Geef dieven geen tijd om “om te katten”

Auto’s die in georganiseerd verband worden gestolen, veranderen soms in een paar uur tijd in losse onderdelen of van identiteit waarna de onderdelen of de auto’s vervolgens weer in de ‘bovenwereld’ terechtkomen.

Jamming uitgelegd

Als u op zoek bent naar de beste beveiliging voor uw nieuwe auto dan komt u nogal eens een term tegen waarvan u zich afvraagt wat het betekent. Daar kunnen we niet veel aan veranderen, sommige termen horen nou eenmaal bij de beveiliging. We kunnen natuurlijk wel proberen om duidelijk te maken wat de verschillende termen betekenen. Dit keer nemen we het fenomeen JAMMING en JAMMING DETECTIE onder de loep.