Nieuwe Fleetmanagement oplossingen

De stijgende kosten van de laatste tijd zijn je vast niet ontgaan. Iedereen heeft te maken met hogere productiekosten, inflatie en fikse brandstofkosten. Vooral voor bedrijven met meerdere zakelijke voertuigen kunnen deze veranderingen flink in de papieren lopen. De hoogte tijd om nu kosten te reduceren.
Witte bus met rode muur, bestelbusje

Juist nu wil je weten waar jouw voertuigen zich bevinden, wanneer ze naar de garage moeten, of je medewerkers in de buurt zijn van de volgende (spoed)klus, of ze goed rijgedrag vertonen en misschien ook wel hoe het wagenpark scoort op het gebied van duurzaamheid.
Bespaar tijd en geld met ons nieuwste producten: de Mi100. Het eerste klas product voor een scherpe prijs zorgt Moving Intelligence ervoor dat wagenparkbeheer eenvoudiger verloopt en dat kosten gereduceerd kunnen worden.

Mi100 EasyInstall

De naam suggereert het al, de Mi100 EasyInstall is gemakkelijk zelf te installeren. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om dit door een inbouwspecialist te laten doen. Na installatie en activatie worden alle gereden kilometers automatisch en real-time bijgehouden, geheel conform de eisen van de Belastingdienst.

Het handmatig bijhouden van ritten is met de Mi100 geheel verleden tijd. Maak het jezelf gemakkelijk en bespaar tegelijkertijd kosten door gebruik te maken van een onze rittenregistratiesysteem. Juist nu is het tijd om uw kosten te reduceren!

Naast de aanschaf van de hardware, zijn de maandelijkse abonnementskosten €7,00 (exclusief btw) per maand. Dit is inclusief toegang tot het MiPlatform en MiApp, live volgen en alle bijbehorende rittenregistratie diensten.

Wil je meer informatie? Bel 088-9900000 (optie 2) of mail naar sales@movingintelligence.com. Onze collega’s van de Sales afdeling nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Gerelateerd nieuws

Moving Intelligence neemt EuropeTrack en SlimmGPS over

Moving Intelligence, de Nederlandse marktleider op het gebied van voertuigbeveiliging en fleetmanagement, heeft EuropeTrack en SlimmGPS overgenomen. Laatstgenoemde partijen zijn leverancier van wagenpark- en rittenregistratiediensten in Nederland met een digitaal platform in eigen beheer.

Nieuwe all-inclusive peilzender 

Moving Intelligence heeft een nieuwe Peilzender uitgebracht, een voordelig all-inclusive terugvindsysteem zonder maandelijks abonnement: De Mi04!

Elektrisch wagenpark vanaf 2030 verplicht

We kunnen er bijna niet meer om heen, het milieu met bijbehorende klimaatdoelen zijn afgelopen jaren belangrijker geworden dan ooit. Wist u bijvoorbeeld dat uw wagenpark, hoe klein of groot deze ook is, al in 2030 volledig elektrisch dient te zijn?