Motorbeveiliging – Peilzender terugvindsysteem

Welkom bij Moving Intelligence, dé partner voor voertuigbeveiliging. Goedhart Motoren en Moving Intelligence hebben een samenwerking om de beveiliging van motoren in Nederland te optimaliseren. 

Op deze pagina is alle informatie over onze Peilzender te vinden. De Mi01 Peilzender (TV01 Terugvindsysteem) is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde GPS en GSM dekking. Na diefstal wordt de positie van onze peilzender tot op de meter nauwkeurig doorgegeven, zodat ons recovery team uw geliefde motor kan opsporen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

sales@movingintelligence.com

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor de beveiliging van uw transportmiddel? Vul in en ontvang binnen 24 uur een offerte in uw mailbox.

  •  
  • Uw gegevens

Hoe werkt de Mi01 Peilzender?

De Mi01 Peilzender werkt op basis van GSM, long range radio frequentie en via een 360° GPS antenne.

Na diefstal en melding daarvan bij de opsporingsdienst is het gestolen object met behulp van deze signalen wereldwijd nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.  Door de ingebouwde power-caps en interne batterij werkt de peilzender volledig stand-alone, met een minimale levensduur van 5 jaar.

  • Conform alle eisen van verzekeraar
  • Gaat meer dan 5 jaar mee op één batterij
  • GPS, GSM dekking, wereldwijd!
  • Klasse TV – Terugvindsysteem

Het na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking!

De afgelopen jaren is diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterieel alleen maar toegenomen. Veel consumenten en bedrijven kiezen er daarom voor om hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. Niet alle beveiligingssysteem blijken altijd afdoende te zijn voor bescherming tegen het steeds professioneler wordende dievengilde. Met de Mi01 Peilzender bent u het dievengilde echter een stap voor.

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking en een levensduur van minimaal 5 jaar. De peilzender zorgt ervoor dat uw object, of het nu een auto, boot, tractor of kunstwerk is, altijd te vinden is. De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de peilzender niet te hacken is.

 

 

MiApp en platform

Via het online platform en de app heeft u altijd in één overzicht al uw transportmiddelen inzichtelijk. Minimaal eenmaal per dag verstuurd de peilzender een bericht naar ons platform en de meldkamer, aan de hand van dit bericht wordt de locatie van de zender bepaalt. Uiteraard is deze locatie ook zichtbaar in de Moving Intelligence app die beschikbaar is voor iOS en Android.

Select your country