Louwman Voertuigvolgsysteem

Welkom bij Moving Intelligence, dé partner voor voertuigbeveiliging. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het voertuigvolgsysteem. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Onze beveiligingssystemen zijn een voertuigvolgsysteem (Mi50), startonderbreker (MiBlock Active Tag) en de Peilzender (Mi01). Verzekeraars kunnen een combinatie van deze systemen eisen in hun polisvoorwaarden.  

Met de Mi50 kunt u uw voertuig beveiligen, opsporen en live volgen. Samen met de MiBlock Active Tag voorkomt u dat uw voertuig ongewenst gestart kan worden. Om het de dieven echt moeilijk te maken, kunt u ook nog de Peilzender toevoegen. Dit is een draadloos na-diefstal terugvindsysteem met Europese dekking. 

Voertuigvolgsysteem SCM Klasse 4 en 5

> Beveiliging met meldkamer
Mi50 hardware + MiBlack abonnement

De Mi50 is eenvoertuigvolgsysteem dat in combinatie met de MiBlock Active Tag een SCM gecertificeerd Klasse 4 of Klasse 5 heeft. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.

Met de Mi50 en MiBlock Active Tag voldoet uw voertuig aan alle gestelde officiële eisen, automatische meldingen bij verplaatsing zonder dat het contact aan is en automatische blokkade in het geval van jamming detectie. Daarnaast is koppeling met de Particuliere Alarm Centrale (PAC) onderdeel van onze dienstverlening.

>>> Pas na activering van de dienst MiBlack kan het Kiwa SCM certificaat aangevraagd worden en voldoet uw voertuig aan de verzekeringseisen <<<

RitRegistratie

> Ritregistratie
Mi40 hardware + MiRed abonnement

> Beveiliging met meldkamer + Ritregistratie
Mi50 hardware + MiBlack-R abonnement

Voor klanten die hun ritten willen classificeren in zakelijk of privé, hebben wij het MiRed abonnement. Alle details van iedere rit, zowel zakelijk als privé, worden automatisch geregistreerd. Gebruikers van dit pakket kunnen rekenen op een 100% sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie.

Wilt u uw voertuig beveiligen én alle ritten registreren? Om gebruik te maken van beide diensten, kunt u kiezen voor het MiBlack-R abonnement.

Door het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de juistheid van de rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en zorgen we voor een veilige omgeving van privacy en fraudegevoelige data. Met één druk op de knop zijn alle relevante gegevens voor de belastingdienst uit te lezen op het Moving Intelligence platform.

 

SCM Klasse TV – Peilzender

Beveiliging
Mi01 hardware + MiWhite abonnement

 

De Peilzender (Mi01) zorgt ervoor dat uw voertuig, conform de norm van het Kiwa SCM binnen 24 uur waar ook ter wereld teruggevonden kan worden. Geschikt als beveiliging of als vervanging van Klasse 3 in een aantal gevallen. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden. 


De Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem, dat ervoor zorgt dat uw voertuig na diefstal teruggevonden kan worden. Het track & trace systeem heeft wereldwijde GPS en GSM dekking, is gekoppeld aan een alarmcentrale, is volledig autonoom, heeft een interne batterij die het 5 jaar volhoudt en is via een app zichtbaar. 


De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de Peilzender niet te hacken is. Het is de kunst om hem zo goed mogelijk te verstoppen, en omdat deze autonoom is kan deze praktisch onvindbaar verstopt worden en daarmee niet te herleiden is voor het dievengilde. Ook geschikt voor een motor, camper of boot.

MiApp

Met onze gratis Moving Intelligence MiApp heb je altijd en overal al uw voertuig inzichtelijk. Daarnaast beschikt de app over verschillende handige opties, zo kan je o.a. de startonderbreker instellen en opheffen. Bijvoorbeeld wanneer je op een plek parkeert die je niet geheel vertrouwt.

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.