Live volgen

Live volgen is de basis van modern wagenparkbeheer, fleetmanagement en logistieke dienstverlening.

Via de dienst Live volgen heeft u in één overzicht al uw objecten realtime inzichtelijk. Alle actuele gegevens zoals motorcontact aan/uit, snelheid en gereden afstand worden afgebeeld op een zeer gedetailleerde kaart en onderin uw scherm in een tabeloverzicht. Live volgen is over de hele wereld actief tegen hetzelfde tarief.

Onderweg uw systemen realtime volgen? De dienst Live volgen is tevens beschikbaar in de MiApp (voor iOS en Android).

 

Toon route
U kunt de laatst gereden route inzichtelijk maken op de landkaart. Indien u alle door u gereden routes zou willen administreren, dan is dit mogelijk met het MiGreen en MiRed pakket. Beide pakketten zijn voorzien van de dienst “Rittenadministratie“.

Toon snelheid
Naast het tonen van de gereden route(s), kunt u ook de gereden snelheden inzichtelijk maken op de landkaart. Let op u dient in te zoomen (+ inzoomen / – uitzoomen) om de gereden snelheden inzichtelijk te krijgen.

Toon informatie
Standaard wordt de locatie van voertuig enkel getoond middels een peiler op de landkaart. Indien u ook het kenteken en het kenmerk inzichtelijk wilt maken, dan kunt u dit realiseren door het klikken op “toon informatie”.

Poi’s
De Poi’s (Points of Interest) die u ingesteld heeft kunt u inzichtelijk maken door het klikken op “Poi’s”.

Satelliet weergave
Standaard worden enkel de plaats en straatnamen getoond op de kaart, indien gewenst kunt de Satelliet weergave activeren.

Verkeersinformatie
Naast de verschillende kaart weergaven kunt u ook de actuele verkeersinformatie inzichtelijk maken op de kaart. U krijgt hiermee een beeld van de actuele verkeersdrukte.

 
 

 

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.