Welkom bij peilzender.nl onderdeel
van Moving Intelligence

Terugvind -
systeem - Mi01

Onze Peilzender is een Kiwa SCM/CCV goedgekeurd Klasse TV, terugvindsysteem. Dit draadloze na-diefstal systeem zorgt ervoor dat uw bezittingen altijd opgespoord kunnen worden.

peilzender moving intelligence

Kenmerken van het Terugvindsysteem - Mi01

Kiwa SCM/CCV gecertificeerd (klasse TV)
Interne batterij met levensduur van minimaal 5 jaar
Waterdicht (IP67)
Draadloos​
Europese GSM en GPS dekking
Cloud based platform en MiApp
24/7 alarmcentrale (koppeling)​
Afmetingen (mm): 145x35x22
Inclusief recovery

Veel consumenten en bedrijven kiezen ervoor om hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. De Mi01 is een compacte Peilzender die na activatie via de bijbehorende MiApp een keer per dag zijn locatie weergeeft. Na diefstal wordt deze frequentie verhoogd en kan de Peilzender tot op de meter nauwkeurig opgespoord worden.

Hoe werkt het Terugvindsysteem -
Mi01
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Een peilzender is een terugvindsysteem dat als standaard setting eenmaal per 24 uur een positie geeft. Daardoor is een Peilzender niet live te volgen. De positie van een peiling wordt in eerste instantie bepaald op basis van GPS-signaal, dat het meest nauwkeurig is. Wanneer het niet lukt om te peilen via het GPS, gaat de peilzender over naar peilingen via het GSM-netwerk. Wat de Peilzender doet is de dichtstbijzijnde GSM-masten opzoeken en een cirkel op het landkaartje maken. De Peilzender bevindt zich binnen deze cirkel, maar is iets minder nauwkeurig als peilingen via GPS.

Ja, u kunt zelf het aantal positiebepalingen per dag aanpassen. Let wel, de levensduur van de batterij wordt korter zodra u de Peilzender vaker per dag laat peilen. In geval van diefstal, zal de Peilzender in diefstalmodus gezet worden zodat de Peilzender ieder uur een locatie doorgeeft. Het DeltaForce opsporingsteam zal het voertuig met speciale meetapparatuur lokaliseren en (eventueel in samenwerking met politie) veiligstellen.

In de MiApp of in uw online omgeving via de computer of laptop kunt u de laatste peiling zien. Klik hiervoor op “LIVE” in het menu. Onder het kopje “HISTORIE” kunt u de peilingen van een langere periode terugzien. Hier kunt u eventueel per datum de historie van peilingen opvragen. Via de MiApp zal maximaal een periode van 7 dagen opgevraagd kunnen worden in de historie. 

Vertrouwd door:

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country