Klasse TV

Een Klasse TV is een na-diefstal terugvindsysteem (Peilzender) wat de positie van uw voertuig volledig autonoom, op interne accu, kan bepalen.

Is uw verzekeraar
aangesloten bij
Moving Intelligence?

Een Kiwa SCM goedgekeurd Klasse TV terugvindsysteem is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient te worden.

De Peilzender (Mi01) is een SCM/CCV gecertificeerd Klasse TV terugvindsysteem. Het systeem is compact van formaat  dat na activatie via de bijbehorende MiApp één keer per dag zijn locatie weergeeftNa diefstal wordt deze frequentie verhoogd en kan de Peilzender tot op de meter nauwkeurig opgespoord worden.

Veel gestelde vragen
Welke klassen autobeveiliging zijn er?

Het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging heeft de verschillende voertuigbeveiliging-klassen in Nederland opgedeeld in vijf klassen. Welke beveiligingsklasse er door de verzekeraar wordt geëist is terug te vinden in de poliswaarden. De zes klassen zijn:

  • Klasse 1 – startonderbreker
  • Klasse 3 – auto alarm met hellingshoekdetectie
  • Klasse 4 – voertuigvolgsysteem met startonderbreker
  • Klasse 5 – voertuigvolgsysteem met startonderbreker en koppeling met klasse 3
  • Klasse TV – terugvindsysteem
Wat is het verschil tussen een voertuigvolgsysteem en een terugvindsysteem?

Met een voertuigvolgsysteem kunt u 24/7 uw voertuig live volgen. De auto wordt uitgerust met een extra startonderbreker en u kunt bewegingsnotificaties ontvangen zodra de auto in beweging komt.


Een terugvindsysteem komt 1x per 24 uur online voor een peiling. Bij diefstal kunnen wij het aantal peilingen aanpassen waarmee wij een object kunnen terugvinden na diefstal. 

Krijg ik er een certificaat bij?

Indien uw installatie moet voldoen aan de voorwaarden voor een KIWA/SCM Certificaat, raadpleeg hiervoor dan uw dealer of installateur. Na activatie van uw beveiligingsabonnement (MiWhite) wordt dit certificaat aan u beschikbaar gesteld.

Is er een abonnement aan verbonden?

Ja, voor al onze systemen is een abonnement noodzakelijk. Voor Klasse TV heeft u het beveiligingsabonnement met meldkamer (MiWhite) nodig.

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.