Onlangs heeft u het MiBlack abonnement van uw auto beeïndigd. Dit betekent dat uw auto vanaf dat moment niet meer beveiligd is tegen diefstal. Dat kan een bewuste keuze zijn geweest, maar wat als uw auto gestolen wordt? Waarschijnlijk keert uw verzekeraar dan ‘slechts’ de dagwaarde aan u uit, echter krijgt u uw auto hier niet mee terug.

Toch beveiligd blijven?

Ook als uw verzekeraar geen eisen meer stelt aan de beveiliging van uw auto kunt u er zelf voor kiezen om toch beveiligd te blijven. Het Moving Intelligence beveiligingssysteem zit nog steeds in uw auto, waarom zou u daar geen gebruik van maken? Speciaal voor u is het MiOrange pakket een goed alternatief. Voor € 8,95 per maand al beveiligd tegen diefstal.

Ja, dit wil ik!

Het enige dat u nodig heeft is een nieuwe activatiecode. Na de aanvraag ontvangt u de activatiecode die bij uw auto hoort, inclusief instructies hoe u uw auto weer beveiligd tegen diefstal.

Opnieuw activeren?

Wilt u uw voertuig opnieuw activeren, met het MiOrange pakket, vraag dan de activatiecode voor uw voertuig aan. Per mail ontvangt u dan de activatiecode en een uitleg.