Welkom bij Moving Intelligence, dé partner voor voertuigbeveiliging. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt omtrent het voertuigvolgsysteem. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Beveiliging met meldkamer

Voertuigvolgsysteem SCM Klasse 4

Mi50 hardware + MiBlack abonnement


De Mi50 is een voertuigvolgsysteem dat in combinatie met de MiBlock Active Tag een SCM gecertificeerd Klasse 4 is. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.


Met de Mi50 en MiBlock Active Tag voldoet uw voertuig aan alle gestelde officiële eisen en krijgt u automatische meldingen bij verplaatsing zonder dat het contact aan is. Daarnaast is koppeling met de Particuliere Alarm Centrale (PAC) onderdeel van onze dienstverlening.


>>> Pas na activering van de dienst MiBlack kan het Kiwa SCM certificaat aangevraagd worden en voldoet uw voertuig aan de verzekeringseisen <<<


scm-goedgekeurd.png

Bruten diensten

MiBlack (Beveiliging met meldkamer)

 • Miapp
 • Diefstalopsoring + G4s
 • Sabotagedetectie
 • Startonderbreker
 • Melden inbraakalarm
Bekijk abonnement

Brute diensten

MiBlack-R (MiBlack + Ritregistratie)

 • Miapp
 • Diefstalopsoring + G4s
 • Sabotagedetectie
 • Startonderbreker
 • Melden inbraakalarm
 • Rittenadministratie Incl. Keurmerk RRS
 • Ritten classificatie
Bekijk abonnement

RitRegistratie

> Ritregistratie
Mi40 hardware + MiRed abonnement


> Beveiliging met meldkamer + Ritregistratie
Mi50 hardware + MiBlack-R abonnement


Voor klanten die hun ritten willen classificeren in zakelijk of privé, hebben wij het MiRed abonnement. Alle details van iedere rit, zowel zakelijk als privé, worden automatisch geregistreerd. Gebruikers van dit pakket kunnen rekenen op een 100% sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie.


Wilt u uw voertuig beveiligen én alle ritten registreren? Om gebruik te maken van beide diensten, kunt u kiezen voor het MiBlack-R abonnement.


Door het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de juistheid van de rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en zorgen we voor een veilige omgeving van privacy en fraudegevoelige data. Met één druk op de knop zijn alle relevante gegevens voor de belastingdienst uit te lezen op het Moving Intelligence platform.

Beveiliging

SCM Klasse TV – Peilzender

Mi01 hardware + MiWhite abonnement


De Peilzender (Mi01) zorgt ervoor dat uw voertuig, conform de norm van het Kiwa SCM binnen 24 uur waar ook ter wereld teruggevonden kan worden. Geschikt als beveiliging of als vervanging van Klasse 3 in een aantal gevallen. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden.


De Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem, dat ervoor zorgt dat uw voertuig na diefstal teruggevonden kan worden. Het track & trace systeem heeft wereldwijde GPS en GSM dekking, is gekoppeld aan een alarmcentrale, is volledig autonoom, heeft een interne batterij die het 5 jaar volhoudt en is via een app zichtbaar.


De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de Peilzender niet te hacken is. Het is de kunst om hem zo goed mogelijk te verstoppen, en omdat deze autonoom is kan deze praktisch onvindbaar verstopt worden en daarmee niet te herleiden is voor het dievengilde. Ook geschikt voor een motor, camper of boot.

Altijd en overal

MiApp

Met onze gratis Moving Intelligence MiApp heb je altijd en overal al uw voertuig inzichtelijk.


Daarnaast beschikt de app over verschillende handige opties, zo kan je o.a. de startonderbreker instellen en opheffen. Bijvoorbeeld wanneer je op een plek parkeert die je niet geheel vertrouwt.