Beveiligingssysteem – MiRock

Beveiligings -
systeem -
MiRock

De MiRock is een Peilzender die echt tegen een stootje kan, speciaal ontwikkeld voor het traceren van werkmaterieel waar u grof werk mee verzet. Met ons terugvindsysteem heeft u de locatie van al uw materieel altijd inzichtelijk en kunt u het lokaliseren via onze app.

MiRock Peilzender

Kenmerken van het Beveiligingssysteem - MiRock

GSM, GPS en Radio Frequentie
Temperatuursensor
Waterbestendig
Locatie geschiedenis
Interne batterij
Ritten classificatie
Schokproef
Bewegingssensor / actieve notificatie
Afmetingen (mm): 62x39x27
Dekking in heel Europa​​

Verlies geen tijd met het zoeken naar uw machines, verlies geen omzet in verband met diefstal. Na diefstal en melding bij de opsporingsdienst zendt de MiRock elk uur een signaal uit via het GSM/GPS netwerk en elke seconde via radio frequentie.

Hoe werkt het Beveiligingssysteem -
MiRock
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Met een voertuigvolgsysteem kan u 24/7 uw auto live volgen. De auto wordt uitgerust met een extra startonderbreker en u kan bewegingsnotificaties ontvangen waanneer de auto in beweging komt.
Een terugvindsysteem komt 1x per 24 uur online voor een peiling. Bij diefstal kunnen wij het aantal peilingen aanpassen waarmee wij een object kunnen terugvinden na diefstal. 

Bij gebruik van de dienst MiBlack en MiWhite is uw systeem gekoppeld aan de alarmcentrale. Wilt u in contact komen met de alarmcentrale belt u met: 020-5693111

Dit is van meerdere factoren afhankelijk waardoor wij op voorhand niet kunnen zien wat er exact per auto wordt geëist. 
Neem met ons contact op voor advies op maat 

Bij diefstal neemt u direct contact op met de alarmcentrale van Moving Intelligence. Via 020-5693111. Vergeet niet om ook de politie in kennis te stellen en uw verzekeraar op de hoogte te brengen.

Voor bedrijven die bij de  werkzaamheden verrichten, waarbij er langdurig gebruik wordt gemaakt van groot werkmaterieel.

Vertrouwd door:

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.