Autorisatie Miapp

Zoals u mogelijk al heeft ondervonden is het vanaf de laatste release van de MiApp noodzakelijk om te autoriseren alvorens u toegang krijgt tot de MiApp.

Waarom is dit veranderd? Allereerst ter borging & beveiliging van de persoonlijke en privacy gevoelige informatie van u en uw medewerkers. Daarnaast is de MiApp functie deblokkeer startonderbreker vanaf de laatste update uitgebreid zodat u (indien uw voertuig voorzien is van een MiBlock startonderbreker) de startonderbreker ook kunt deblokkeren nadat deze geblokkeerd is omdat de MiBlock criminele activiteiten waargenomen heeft (bijvoorbeeld jamming). De keuringsinstantie SCM heeft hier goedkeuring voor gegeven mits er te allen tijde geautoriseerd wordt bij het inloggen in de MiApp.

DOWNLOAD MiAPP

Bekijk platform/app video

Het cloud based Moving Intelligence platform en de app bieden de meest geavanceerde services.

FAQ

Ik moet steeds mijn e-mailadres en wachtwoord opnieuw invoeren, kan dit niet anders?

De MiApp vraagt om toegang te krijgen tot de app standaard om de toegangscontrole autorisatie van uw mobiele telefoon. Indien u hier een pincode, patroon, vingerafdruk of irisscan instelt kunt u op dezelfde wijze ook toegang krijgen tot de MiApp. Wanneer u op dit moment (nog) geen toegangscontrole heeft ingesteld op uw mobiele telefoon dan is het inderdaad noodzakelijk om ter autorisatie uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot de MiApp. Wij adviseren u daarom om ter beveiliging van uw mobiele toestel en het gebruikersgemak van onze app een toegangscontrole in te stellen op uw mobiele toestel (zie onderstaande instructies).


Ik kan met mijn MiApp mijn MiBlock startonderbreker niet deblokkeren, waar zou dit aan kunnen liggen?

  • Dit zou kunnen liggen aan het ontbreken van een toegangscontrole op uw mobiele telefoon. Wij adviseren u om uw mobiele toestel te voorzien van een toegangscontrole (pincode, patroon, vingerafdruk of irisscan).
  • Wanneer u hierna nog steeds de MiBlock niet kunt deblokkeren adviseren wij u om een van de bijgeleverde MiBlock passen of de noodprocedure pincode te gebruiken voor het deblokkeren van de MiBlock startonderbreker.

Waarom moet ik een toegangscontrole instellen op mijn mobiele telefoontoestel?

Uiteraard verplichten wij u niets echter adviseren wij u wel om ter bescherming van uw privé bestanden en gegevens een toegangscontrole in te stellen op uw mobiele telefoon.  De gegevens op uw mobiele telefoon zijn namelijk onbeschermd op het moment dat u uw mobiele telefoon verliest, deze wordt gestolen of bijvoorbeeld van afstand wordt gehackt.


Hoe kan ik een toegangscontrole instellen op mijn Iphone?

  1. Ga via instellingen naar Touch ID/Face ID en toegangscode
  2. Kies vervolgens voor het toevoegen van een vingerafdruk, irisscan of een toegangscode.

 


Hoe kan ik een toegangcontrole instellen op mijn mobiele toestel met Android software?(bijvoorbeeld Samsung, Huawei, Nokia etc.)

  1. Ga via instellingen naar Vergrendelscherm
  2. Kies vervolgens voor type schermvergrendeling
  3. Maak vervolgens een keuze uit de diverse autorisatie mogelijkheden (bijvoorbeeld patroon, pincode vingerafdruk)

 

Select your country

Bedankt voor het aanvragen van onze whitepaper!

U vindt de whitepaper in uw mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan uw spamberichten.