Welkom bij Moving Intelligence, dé partner voor voertuigbeveiliging. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft omtrent het voertuigvolgsysteem in de Porsche. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Beveiliging met meldkamer > MiCarbon

Voertuigvolgsysteem Klasse 5

De Mi50 is een voertuigvolgsysteem dat in combinatie met de MiBlock Active Tag een SCM gecertificeerd Klasse 5 heeft. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.


Met de Mi50 en MiBlock Active Tag voldoet de Porsche aan alle gestelde officiële eisen, zoals automatische meldingen bij verplaatsing van de Porsche zonder dat het contact aan is. Daarnaast is koppeling met de PAC (Particuliere Alarm Centrale) onderdeel van onze dienstverlening.


>>> Pas na activering van de dienst MiCarbon(-R) kan het Kiwa SCM certificaat aangevraagd worden en voldoet de Porsche aan de verzekeringseisen <<<


scm-goedgekeurd.png

Beveiliging met meldkamer + Ritregistratie > MiCarbon-R

RitRegistratie

Voor klanten die hun ritten willen classificeren in zakelijk of privé, hebben wij het MiCarbon-R pakket. Alle details van iedere rit, zowel zakelijk als privé, worden automatisch geregistreerd. Gebruikers van dit pakket kunnen rekenen op een 100% sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie.


Door het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de juistheid van de rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en zorgen we voor een veilige omgeving van privacy en fraudegevoelige data. Met één druk op de knop zijn alle relevante gegevens voor de belastingdienst uit te lezen op het Moving Intelligence platform.

Klassiekers of aanvullende beveiliging

Peilzender

De Peilzender (Mi01) zorgt ervoor dat de Porsche, conform de norm van het Kiwa SCM binnen 24 uur waar ook ter wereld teruggevonden kan worden. Geschikt als aanvullende beveiliging naast het voertuigvolgsysteem of als beveiliging voor klassieke Porsches.


De Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem, dat ervoor zorgt dat de Porsche na diefstal teruggevonden kan worden. Het track & trace systeem heeft wereldwijde GPS en GSM dekking, is gekoppeld aan een alarmcentrale, is volledig autonoom, heeft een interne accu die het 5 jaar volhoudt en is via een app zichtbaar.


Installeren kost geen enkele moeite, het is de kunst om hem zo goed mogelijk te verstoppen zodat dieven hem niet vinden. Ook geschikt voor een motor, camper of boot.

Dealer specifieke documenten

Voor alle dealer specifieke documenten verwijzen we je door naar DealerXtranet van Porsche. Hier vindt je onder andere de inbouw handleidingen van elk Porsche model, hoe je na het inbouwen het systeem kan testen en de artikelnummers van de producten.

Altijd en overal

MiApp

Met onze gratis Moving Intelligence MiApp heb je altijd en overal al uw voertuig inzichtelijk.


Daarnaast beschikt de app over verschillende handige opties, zo kan je o.a. de startonderbreker instellen en opheffen. Bijvoorbeeld wanneer je op een plek parkeert die je niet geheel vertrouwt.

keurmerk ccv voertuigbeveiliging

MiCarbon (Beveiliging met meldkamer)

 • Miapp
 • Diefstalopsoring + G4s
 • Sabotagedetectie
 • Startonderbreker
 • Melden inbraakalarm
Bekijk abonnement

MiCarbon-R (MiCarbon + Ritregistratie)

 • Miapp
 • Diefstalopsoring + G4s
 • Sabotagedetectie
 • Startonderbreker
 • Melden inbraakalarm
 • Rittenadministratie Incl. Keurmerk RRS
 • Ritten classificatie
Bekijk abonnement