RitRegistratiesysteem – Mi40

Met de Mi40 is het opschrijven van uw kilometers verleden tijd. Na installatie van de inbouw specialist worden al uw gereden kilometers automatisch en realtime bijgehouden.

Mi40, Rittenregistratiesysteem, Budget Rittenregistratiesysteem

Kenmerken van het RitRegistratiesysteem - Mi40

Keurmerk RitRegistratie Systemen
Sabotage proof dankzij vakkundige inbouw
Fiscusproof rittenregistratie
Bewegingssensor / actieve notificatie​
Geofence en Lock position
Back-up batterij
Ritten classificatie
Wereldwijde dekking
Snelheid rapportages
Afmetingen (mm): 82x87x34
Live volgen

Het Mi40 RitRegistratiesysteem wordt vakkundig door uw dealer geïnstalleerd. Na activatie is alle informatie over iedere (gereden) rit online en via de app realtime inzichtelijk. Door het Keurmerk is de juistheid van uw automatische rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd. Vanwege het keurmerk, is de privacy gedragscode van toepassing zodat uw gegevens juist verwerkt worden. 

Hoe werkt het Ritregistratiesysteem - Mi40
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Wil je een rittenregistratie systeem zonder alle extra features van de Mi50, dan is de Mi40 perfect voor jou. De Mi40 is door het RittenRegistratieSysteem keurmerk (RRS Keurmerk) ook een heel vertrouwd en populair systeem.

Met de ritregistratie is het mogelijk om alle gereden ritten te bekijken en te classificeren.

Bij een controle van uw rittenregistratie door de belastingdienst volgt u de stappen zoals deze staan beschreven in de brief “privegebruik zakelijk voertuig” U kunt de opgeslagen rittenregistratie in een rapportage downloaden via de functie Rapportages in het MI platform. U download het rapport “rittenregistratie fiscaal” of genereerd een Audit File belastingdienst. Hiermee wordt de rittenregistratie beschikbaar gemaakt in een bestand dat de belastingdienst geautomatiseerd kan controleren.

Op het gebied van gegevensbescherming en fraudepreventie houden wij ons aan de strengste regelgeving. Wanneer onze ritregistratiesystemen van een keurmerk zijn voorzien, voldoen ze aan de eisen van de Belastingdienst. Dus wanneer u een gecertificeerd systeem koopt, kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbaar systeem heeft.

Vertrouwd door:

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country