Terugvindsysteem – Mi01

Terugvind -
systeem - Mi01

Onze Peilzender is een Kiwa SCM/CCV goedgekeurd Klasse TV, terugvindsysteem. Dit draadloze na-diefstal systeem zorgt ervoor dat uw bezittingen opgespoord kunnen worden.

peilzender moving intelligence

Kenmerken van het Terugvindsysteem - Mi01

Kiwa SCM/CCV gecertificeerd (klasse TV)
Interne batterij (verwachte levensduur is 5 jaar)
Waterdicht (IP67)
Draadloos​
Europese GSM en GPS dekking
Cloud based platform en MiApp
24/7 alarmcentrale (koppeling)​
Afmetingen (mm): 145x35x22
Inclusief recovery

Veel consumenten en bedrijven kiezen ervoor om hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. De Mi01 is een compacte Peilzender die na activatie via de bijbehorende MiApp een keer per dag zijn locatie weergeeft. Na diefstal wordt deze frequentie verhoogd en kan de Peilzender tot op de meter nauwkeurig opgespoord worden.

Hoe werkt het Terugvindsysteem -
Mi01
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Bij diefstal neemt u direct contact op met de alarmcetrale van Moving Intelligence. Via 020-5693111. Vergeet niet om ook de politie in kennis te stellen en uw verzekeraar op de hoogte te brengen.

Door middel van de MiApp kunnen de meest gangbare functies zoals het Live volgen en een overzicht van de rittenregistratie worden geraadpleegd. Ook kan de Startonderbreker worden bediend en kunnen alarmmeldingen worden ontvangen.

In de MiApp of in uw online omgeving via de computer of laptop kunt u de laatste peiling zien. Klik hiervoor op “LIVE” in het menu. Onder het kopje “HISTORIE” kunt u de peilingen van een langere periode terugzien. Hier kunt u eventueel per datum de historie van peilingen opvragen. Via de MiApp zal maximaal een periode van 7 dagen opgevraagd kunnen worden in de historie. 

Vertrouwd door:

Uw auto, bedrijfswagen of werkmaterieel beter beveiligen tegen diefstal?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hanteren de Europese GDPR normen en gaan uiteraard zorgvuldig om met uw gegevens.

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via: