RitRegistratiesysteem – Mi100

RitRegistratie -
systeem -
Mi100

Met ons rittenregistratiesysteem, de Mi100 hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het handmatig bijhouden van uw rittenadministratie. Het systeem houdt al uw gereden kilometers automatisch en realtime bij.

Rittenregistratie systeem Moving Intelligence

Kenmerken van het RitRegistratiesysteem - Mi100

Fiscusproof rittenregistratie
Bewegingssensor / actieve notificatie​
Geofence en Lock position
Back-up batterij
Ritten classificatie
Dekking in heel Europa
Snelheid rapportages
Afmetingen (mm): 93x58x14

Door de Mi100 te installeren kunt u niet alleen automatisch uw rittenadministratie bijhouden, maar heeft u ook de mogelijkheid om verschillende rapportages te downloaden. U heeft ook de optie om diverse notificaties in te stellen zoals, reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcode en huisnummers.

Het Ritregistratiesysteem -
Mi100
in 3 minuten inbouwen

Veel gestelde vragen

De Mi100 is gemakkelijk zelf te installeren. Een echte plug and play systeem. Door de stroomkabels aan te sluiten op de accupolen reageert de Mi100 op beweging. Op deze manier zal het systeem jouw gegevens automatisch registreren.

Met de ritregistratie is het mogelijk om alle gereden ritten te bekijken en te classificeren.

Bij een controle van uw rittenregistratie door de belastingdienst volgt u de stappen zoals deze staan beschreven in de brief “privegebruik zakelijk voertuig” U kunt de opgeslagen rittenregistratie in een rapportage downloaden via de functie Rapportages in het MI platform. U download het rapport “rittenregistratie fiscaal” of genereerd een Audit File belastingdienst. Hiermee wordt de rittenregistratie beschikbaar gemaakt in een bestand dat de belastingdienst geautomatiseerd kan controleren.

Op het gebied van gegevensbescherming en fraudepreventie houden wij ons aan de strengste regelgeving. Wanneer onze ritregistratiesystemen van een keurmerk zijn voorzien, voldoen ze aan de eisen van de Belastingdienst. Dus wanneer u een gecertificeerd systeem koopt, kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbaar systeem heeft.

Vertrouwd door:

Offerte aanvragen

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard hanteren wij de Europese GDPR normen bij het verwerken van uw gegevens.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via:

Select your country