RitRegistratiesysteem – Mi30

RitRegistratie -
systeem -
Mi30

Met ons nieuwste rittenregistratiesysteem, de Mi30, is het handmatig bijhouden van uw rittenadministratie geheel verleden tijd. U installeert het systeem eenvoudig zelf in uw voertuig.

Mi30 Moving Intelligence

Kenmerken van het RitRegistratiesysteem - Mi30

Fiscusproof rittenregistratie
Snelheid rapportages
Plug and play
Dekking in heel Europa
Ritten classificatie ​
Afmetingen (mm): 60x43x27​

Alle informatie over iedere rit is in het online Moving Intelligence platform en de MiApp inzichtelijk (beschikbaar voor iOS en Android). Daarbij kunt u denken aan rit gegevens zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcode en huisnummers, altijd up-to-date.

Hoe werkt het Ritregistratiesysteem -
Mi30
in 1 minuut

Veel gestelde vragen

Terwijl u rijdt verzorgt de Mi30 uw rittenadministratie. Van begin tot eindpunt wordt de route vastgelegd en de kilometerstand bijgehouden. De Mi30 wordt in de OBD-aansluiting van uw voertuig geklikt en is meteen klaar voor gebruik.

Met de ritregistratie is het mogelijk om alle gereden ritten te bekijken en te classificeren.

Bij een controle van uw rittenregistratie door de belastingdienst volgt u de stappen zoals deze staan beschreven in de brief “privé gebruik zakelijk voertuig” U kunt de opgeslagen rittenregistratie in een rapportage downloaden via de functie Rapportages in het MI platform. U download het rapport “rittenregistratie fiscaal” of genereert een Audit File belastingdienst. Hiermee wordt de rittenregistratie beschikbaar gemaakt in een bestand dat de belastingdienst geautomatiseerd kan controleren.

Op het gebied van gegevensbescherming en fraudepreventie houden wij ons aan de strengste regelgeving. Wanneer onze ritregistratiesystemen van een keurmerk zijn voorzien, voldoen ze aan de eisen van de Belastingdienst. Dus wanneer u een gecertificeerd systeem koopt, kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbaar systeem heeft.

Vertrouwd door:

Uw auto, bedrijfswagen of werkmaterieel beter beveiligen tegen diefstal?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hanteren de Europese GDPR normen en gaan uiteraard zorgvuldig om met uw gegevens.

U kunt ook contact opnemen met een van onze experts via: