Nieuwe all-inclusive peilzender 

Moving Intelligence heeft een nieuwe Peilzender uitgebracht, een voordelig all-inclusive terugvindsysteem zonder maandelijks abonnement: De Mi04!

All-inclusive

De Mi04 peilzender bestaat uit: Mi04 hardware, installatie, 3 jaar dienstverlening, 24/7 alarmcentrale en after-theft recovery service (optioneel). 

Met de Mi04 peilzender wordt de locatie van uw voertuig 3 jaar lang, één keer per dag naar ons online platform en onze MiApp verzonden. Zo weet u iedere dag opnieuw waar uw voertuig zich bevindt. 

Kenmerken van de Mi04 Peilzender

  • Draadloos (levensduur batterij 3 jaar) 
  • Waterdicht (IP67) 
  • Afmetingen (mm): 145x35x22 
  • GPS, GSM en radiofrequentie (Europa) 
  • Cloud based MiPlatform en MiApp 
  • 24/7 meldkamer (G4S) 
  • After-theft recovery service (optioneel) 
  • 3 jaar dienstverlening 

Uw voertuig snel terugvinden

Het aantal diefstallen is afgelopen jaar opnieuw gestegen. Met de Mi04 peilzender vergroot u de kans dat uw voertuig teruggevonden wordt.  

Uitermate geschikt voor:

Wilt u meer weten over de nieuwe Mi04 peilzender? Bekijk dan de volledige productpagina, door te klikken op onderstaande knop. 

Heeft u nog verdere vragen, neem dan gerust contact op met onze sales afdeling.  

Meer informatie Direct een Mi04 Peilzender bestellen 

Veel gestelde vragen over de Mi04 Peilzender 

Gerelateerd nieuws

Voertuigdiefstallen 2023

De voertuigdiefstalcijfers van de eerste helft van 2023 zijn onlangs vrijgegeven door het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV). Opmerkelijk is de opvallende daling van het aantal diefstallen bij een specifiek automerk, ondanks dat dit merk nog steeds in de top 3 van meest gestolen automerken is geëindigd. Tegelijkertijd blijven de diefstallen bij de overige merken in de top 5 stijgen, waardoor de noodzaak voor (extra) autobeveiliging onverminderd aanwezig blijft.

Moving Intelligence neemt EuropeTrack en SlimmGPS over

Moving Intelligence, de Nederlandse marktleider op het gebied van voertuigbeveiliging en fleetmanagement, heeft EuropeTrack en SlimmGPS overgenomen. Laatstgenoemde partijen zijn leverancier van wagenpark- en rittenregistratiediensten in Nederland met een digitaal platform in eigen beheer.

Elektrisch wagenpark vanaf 2030 verplicht

We kunnen er bijna niet meer om heen, het milieu met bijbehorende klimaatdoelen zijn afgelopen jaren belangrijker geworden dan ooit. Wist u bijvoorbeeld dat uw wagenpark, hoe klein of groot deze ook is, al in 2030 volledig elektrisch dient te zijn?