Nieuwe all-inclusive peilzender 

Moving Intelligence heeft een nieuwe Peilzender uitgebracht, een voordelig all-inclusive terugvindsysteem zonder maandelijks abonnement: De Mi04!

All-inclusive

De Mi04 peilzender bestaat uit: Mi04 hardware, installatie, 3 jaar dienstverlening, 24/7 alarmcentrale en after-theft recovery service (optioneel). 

Met de Mi04 peilzender wordt de locatie van uw voertuig 3 jaar lang, één keer per dag naar ons online platform en onze MiApp verzonden. Zo weet u iedere dag opnieuw waar uw voertuig zich bevindt. 

Kenmerken van de Mi04 Peilzender

  • Draadloos (levensduur batterij 3 jaar) 
  • Waterdicht (IP67) 
  • Afmetingen (mm): 145x35x22 
  • GPS, GSM en radiofrequentie (Europa) 
  • Cloud based MiPlatform en MiApp 
  • 24/7 meldkamer (G4S) 
  • After-theft recovery service (optioneel) 
  • 3 jaar dienstverlening 

Uw voertuig snel terugvinden

Het aantal diefstallen is afgelopen jaar opnieuw gestegen. Met de Mi04 peilzender vergroot u de kans dat uw voertuig teruggevonden wordt.  

Uitermate geschikt voor:

Wilt u meer weten over de nieuwe Mi04 peilzender? Bekijk dan de volledige productpagina, door te klikken op onderstaande knop. 

Heeft u nog verdere vragen, neem dan gerust contact op met onze sales afdeling.  

Meer informatie Direct een Mi04 Peilzender bestellen 

Veel gestelde vragen over de Mi04 Peilzender 

Gerelateerd nieuws

Moving Intelligence neemt EuropeTrack en SlimmGPS over

Moving Intelligence, de Nederlandse marktleider op het gebied van voertuigbeveiliging en fleetmanagement, heeft EuropeTrack en SlimmGPS overgenomen. Laatstgenoemde partijen zijn leverancier van wagenpark- en rittenregistratiediensten in Nederland met een digitaal platform in eigen beheer.

Elektrisch wagenpark vanaf 2030 verplicht

We kunnen er bijna niet meer om heen, het milieu met bijbehorende klimaatdoelen zijn afgelopen jaren belangrijker geworden dan ooit. Wist u bijvoorbeeld dat uw wagenpark, hoe klein of groot deze ook is, al in 2030 volledig elektrisch dient te zijn?

Verplichte registratie CO2 uitstoot

In de strijd tegen de opwarming van de aarde en klimaatverandering is het voor iedereen van belang rekening te houden met zijn of haar CO2 voetafdruk. Daarom heeft het Klimaatakkoord van Parijs, ondertekend door meer dan 200 landen, ambitieuze doelen gesteld voor het verminderen van de CO2-uitstoot. Om deze doelen te bereiken, introduceren overheden milieuregels en -voorschriften die bedrijven verplichten hun ecologische voetafdruk te verkleinen.